|
|
|
|
|
Ahmet Talimciler
|
|
|
|
|
|
|
Bu yazarın çok satanlar listesi
|
|
|
|
|
Medya Politikaları
|
|
|
Erol Mutlu/ Bülent Çaplı/ Cem Pekman/ Ahmet Talimciler D. Beybin Kejanlıoğlu/ Sevilay Çelenk/ Gülderen Adaklı
İMGE KİTABEVİ YAYINLARI
PTT'nin kablolu yayınlara başlamasından ve TRT vericilerinin PTT'ye devredilmesinden kısa bir süre sonra, 1989 Martında Özal şöyle demişti: "Televizyonu 15-16 kanala çıkaracağım PTT vasıtasıyla... Ondan sonra kanallar açık artırmayla yurtdışından da gelsin... Kim daha çok parayı bastırırsa o alır.... Yayını PTT'de bırakmak lazım... Teknoloji değişiyor."
Yıl 2001... Yayın yetkisi belki PTT'de kalmadı, ama TRT'nin gerilemesi, kanal sayısının artması, parayı bastıranın TV kanalı alması, yurtdışı sermayenin televizyon alanına yatırım yapması ve teknolojinin değişmesi, Özal'ın öngördüğü gibi Türkiye'de televizyon yayıncılığın başlıca özelliklikleri arasına girdi. 1994'te çıkan yasaya rağmen bu niteliklerde bir değişiklik olmadı; hatta nicelik, teknoloji ve mali kaynak üzerindeki vurgu ile yasaya uymazlık pekişti.
Temel eksenini bu özelliklere ilişkin tartışmaların oluşturduğu bu derlemede, yayıncılıkla ilgili başlıca politika konuları değerlendiriliyor. Ayrıca "erotik" yayınlar ve spor (özellikle futbol) yayınlarına da özel bir bölüm ayrılıyor.
Medya Politikaları, başta iletişim ve siyaset alanları olmak üzere insan ve toplum bilimcilerinde öğrenim gören bütün öğrencilere olduğu kadar, "sadece izleyici ve tüketici" kalmaktan ve sayılmaktan bıkan bütün televizyon izleyicilerine de sesleniyor.SİTE:www.kitapyurdu.com
|
|
|
|
|
| Liste Fiyatı: 21,00 YTL. |
Kitapyurdu Fiyatı: 17,75 YTL. |
| Tedarik süresi yaklaşık 3 gün |
Kazanacağınız puan: 36 |
|
|
Yayın Yılı: 2001 360 sayfa İthal Kağıt 13,5x19,5 cm Karton Kapak ISBN:9755333258 Dili: TÜRKÇE
|
|
İLGİLİ KONULAR: Diğer > İletişim-Medya
|
|
|
|
|
| KAMPANYALARI DETAYLI GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN |
|
2008 in en önemli olayı
| Ergenekon Davası (105 oy) | %39 |  | | Obama'nın seçilmesi (15 oy) | %6 |  | | AKP kapatma davası (33 oy) | %12 |  | | Küresel ekonomik kriz (111 oy) | %41 |  | | Diğer (5 oy) | %2 |  | | Toplam atılan oy : 269 | | Eski anketleri göster | | |
|
|