|
|
|
|
|
Sencer İmer
|
|
|
|
|
|
|
Bu yazarın çok satanlar listesi
|
|
|
|
|
Ters Lale
|
|
|
Taha Akyol/ Attila İlhan/ Alev Alatlı/ Prof. Dr. İlber Ortaylı/ Oktay Sinanoğlu/ Sencer İmer
IQ KÜLTÜR SANAT YAYINCILIK
"Ben Türkiye'nin, Türk islam toplumunun dünyanın emniyet sibobu olabileceğini dair bir inancım var.""Şimdi bu nasıl bir batı medeniyetidir ki, kendine hem medeniyet der, hem de bir gezegeni yok etmek pahasına, edepsiz bir üretim ve tüketim yürütür,"
(Alev ALATLI)
"Şimdi, birdenbire Yunanlılarla ne kadar dostmuşuz da bilmiyormuşuz..." "Türkiye'nin çoktan nükleer güç olması lazımdı"
(Attilâ İLHAN)
"Milliyetçilik demek içine kapanmak değil, milliyetçilik dünyaya açılmaktır."".....kimliğin inşa edilmediği bir yerde insanların insanlarla ilişkisi olması, politikacılık tamamenyalancılık ve hatta politikacının kendisi değil, seçmen açısından da yalancılıktır. Kimliğini inşa edemeyen bir toplumun idare edeni ve edileni tamamıyla yalan....."
(İlber ORTAYLİ)
"Bilim + Gönül" düsturumuz, "Bilimle aklınızı geliştirmek için matematiğe, gönlünüzü geliştirmek için de Türkçe'ye sarılınız" Ve işte, şükürler olsun, o "Büyük Uyanış" başladı!
(Oktay SİNANOGLU)
"Bizleri yöneten politik partiler, mal' esef bizi sıkıntılardan kurtaracak ulusal hedeflere göre organize olmuyorlar.""Milli birlik ve devlet zayıflatılmak isteniyor: hedef 'Türk Milleti diye bir millet yoktur; karışık bir mozaik vardır'"
(Sencer İMER)SİTE:www.kitapyurdu.com
|
|
|
|
|
| Liste Fiyatı: 12,50 YTL. |
Kitapyurdu Fiyatı: 9,38 YTL. |
| Tedarik süresi Aynı Gün |
Kazanacağınız puan: 18 |
|
|
Yayın Yılı: 2007 İthal Kağıt 208 sayfa 13,5x21 cm Karton Kapak ISBN:9752550932 Dili: TÜRKÇE
|
|
İLGİLİ KONULAR: Siyaset > Siyasal Düşünce
|
|
|
|
|
| KAMPANYALARI DETAYLI GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN |
|
2008 in en önemli olayı
| Ergenekon Davası (9 oy) | %26 |  | | Obama'nın seçilmesi (2 oy) | %6 |  | | AKP kapatma davası (17 oy) | %50 |  | | Küresel ekonomik kriz (4 oy) | %12 |  | | Diğer (2 oy) | %6 |  | | Toplam atılan oy : 34 | | Eski anketleri göster | | |
|
|