Toplam yorum: 3.072.201
Bu ayki yorum: 8.100

E-Dergi

Dokuz Oğuz Beği Tarafından Yapılan Yorumlar

12.03.2015

Türkiye Cumhuriyetinin kurucu fikri olan TÜRK Milliyetçiliğinin (Türkçülük), en önde gelen bir temsilcisi olan değerli Sosyolog-Türkolog fikir adamı merhum Ziya Gökalp Bey'in çok güzel bir eseri. Kurucumuz Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ün 'Fikir Babam' dediği Gökalp'in bu eserini şiddetle tavsiye ederim. Ne mutlu Türk'üm diyene !
12.03.2015

Yardım mahiyetinde bir kitap. Konulara daha iyi aşina olabilirsiniz. Beğendim. Çok hoş bir kitap. Kitap yurdu'na teşekkürlerimi arz ederim. Hizmetleriniz, biz müşterilerinizi mutlu, mesut akabinde de bahtiyar ediyor. Bu derste zorluk çekenler için şiddetle önerme arzusu içindeyim.
12.03.2015

İnsanların beyinlerine yönelik sürdürülen savaşın boyutlarını bulabileceğiniz bir çalışma. Bu biraz psikolojik biraz da sosyolojik rüzgarların estiği bu güzel çalışmayı siz değerli okuyuculara tavsiye ederim.
05.02.2014

Öncelikle yorumuma başlamadan önce Başbuğ Türkeş Beğ'i rahmetle anıyor, huzurlarında saygıyla eğiliyorum. Milliyetçi-Ülkücü Hareketin daha doğrusu Türkçülük hareketinin Atatürk'ten sonra ki ilk siyasi aksiyon adamı Alparslan Türkeş, bu eserinde Milliyetçi Hareket'in hareket çizelgesini ve Türk Milliyetçilerinin asli davası olan Türklük davasını anlatmış; Ülkücülerin amacının sırasıyla Milli Devlet - Milliyetçi Türkiye ve Türk Birliği ülküsü olduğunu dile getirmiş ve o kutlu ülkülere nasıl ulaşılağına dikkat çekmiştir. Müslümanlık ideolojimiz değil dinimizdir anlayışıyla, İslamın siyasi davamıza karıştırılmaması gerektiğini vurgulamış, dinimizin Ülkümüzün ekseni olmadığını dile getirmiştir. Ruhun şad ola Türkeş Beğim
05.02.2014

Yine yaşanmış olmasının bana verdiği huzurla okudugum
hayatın gerçeklerinde dünyanın bir yerlerinde olup bitenleri haberdar eden bir kitap .
kitap güzel
olaylar akıcı
malesef ki kitabın hedefi islamın kötülüğünü savunmak.
içerisinde talibanın zorba tutumları yerilmiş, dogrudur
Halbuki bu islamın değil insanların cehaletinin suçudur .
uzak ülkelerde fakirlik savaş yokluk ve zorluk aşk . .
okunmalı