Toplam yorum: 3.069.107
Bu ayki yorum: 5.004

E-Dergi

myangie Tarafından Yapılan Yorumlar

28.08.2010

Kitabın en kötü tarafının ne olduğunu çıkaramadım. Çünkü herşeyi berbat... hikaye bilindik, kurgu denecek bir örgü yok, betimlemeler berbat, cümle yapıları ve tekrarlar kötü, redaksiyon koca bir SIFIR, editörlük koca bir SIFIR, imla kuralları diye bir şey yok kitapta. Hiç değilse TDK'ın sitesini girip kelimelerin nasıl yazıldığına baksaydı yazan arkadaş. Giriş kötü, sonu saçma... nasıl oluyor da insanlar bu kadar berbat bir kitaba prim veriyor aklım almıyor. eleştirmenlik mefhumu Türkiye'de yeterince sağlamlaşmadıkça, okuyucular bu ve benzeri kitaplar yüzünden kandırılmaya devam edecek. ve görünen şu ki Türkiye edebiyatı kötü ellerde dibe doğru gidiyor. yayınevleri milyonlarca lirayı berbat kitapların tanıtımı için harcayacağına, sektörde editörlük ve redaktörlüğün yerleşmesine sağlasalar çok daha iyi olur. yazıklar olsun
15.09.2009

son zamanlarda okuduğum en özel çalışmalaradan biri. alışverişle, reklamla, tanıtımla ilgisi olan herkesin okuması gerekiyor. yazar, bilimsel çalışmalarla okuyucu sıkmamak adına bazı analizleri kısa tutmuş gibi. keşke daha detaylı bilgi verseydi. tadına doyamadan kitap bitiveriyor. gerçekten ezber bozuyor.
15.09.2009

bence birilerinin Nilgün Çolak'a lütfen yazma demesi gerekiyor. Ya da editörüne lütfen kitabı edit edip öyle bas demesi gerekiyor. Bomboş, yazım tekniğine bile sahip olmayan bir kitap. hem paranıza hem 3 sn bile olsa zamanınıza yazık. Tek kelime ile berbat
07.05.2008

güzel bir çalışma. Aşktan çok psikolojik açıdan okunması daha yararlı olacaktır. Kişilik bozukluklarını ve onların ilişkilerini çok güzel anlatıyor. Örneklerle anlatıldığında siz de kendinize ve ilişkilerinize farklı bir gözle bakabiliyorsunuz.
07.05.2008

eşikaltı çalışmalarının reklam, film, propaganda çalışmalarında uygulandığı biliyordum. Bu kitapta da bu çalışmaların reklam tarafında yapılan uygulamalar anlatılmış. Daha fazla veri olsaydı kitap daha başarılı olurdu diye düşünüyorum. bazı reklamlarda da fazlaca zorlama olduğu hissi veriyor. İnsan görmek istediği şeyi görürmüş tarzıyla bazı reklamlarda öyle bulunmuş gibi görünüyor. Yine de reklamlara eşikaltından bakma becerisi kazandırdığını söylemek mümkün.