Gelecek Daha Güzel Günler Mi Getirecek? Hakkındaki Yorumlar


10.06.2019
Kitabı okumaktansa tartışmanın videosunu izlemek daha keyifli olabilir.
Bu yoruma katılıyor musunuz?
Evet (0) Hayır (0) Yanıtla
08.06.2019
Münazaranın yazılı versiyonu olmuş, hiç hoşuma gitmedi, ek bilgiden yoksun
Bu yoruma katılıyor musunuz?
Evet (0) Hayır (0) Yanıtla
14.05.2019
Münazaraları dinlemek izlemek daha keyifli olsa da tartışılan konuların kalıcılığı açısından kitabının olması çok iyi.
Bu yoruma katılıyor musunuz?
Evet (0) Hayır (0) Yanıtla
07.04.2019
Munazara kulturunun ne kadar onemli oldugunu gosteren Munk Vakfinin bu girisimine okuyarak tanik olmak guzel bir deneyim.
Bu yoruma katılıyor musunuz?
Evet (0) Hayır (0) Yanıtla
22.02.2019
Zihin açıcı ve okuması çok keyifli bir kitap. Taraf olup tartışmaları kendi içinizde de yaşıyorsunuz. Münazara severlere şiddetle önerilir. Keyifli okumalar.
Bu yoruma katılıyor musunuz?
Evet (0) Hayır (0) Yanıtla
22.12.2018
kitabı aldık ve keyifle okudum. Ancak videosu da izlenebilinir.
Bu yoruma katılıyor musunuz?
Evet (0) Hayır (0) Yanıtla
21.12.2018
Güzel yazarların mutlaka okunması gereken kitabı.
Bu yoruma katılıyor musunuz?
Evet (0) Hayır (0) Yanıtla
22.10.2018
gelecekte bizi nasıl günlerin karşılayacağına dair kendi düşüncelerini savunan tarafların münazarasını anlatıyor. gelecekte bizleri güzel günler mi yoksa kötü günler mi bekliyor sorusuna çeşitli konular üzerinden tartışılarak yanıt aranıyor. Pinker&Ridley karşısında De Botton&Gladwell bize bazı şeyleri düşünmemiz adına ipuçları sunuyor..
Bu yoruma katılıyor musunuz?
Evet (0) Hayır (0) Yanıtla
19.08.2018
Geleceğin iyi mi yoksa kötü mü olacağı konusunda yapılmış bir münazaranın kitabı. Kitap bana şu soruyu sordurdu: Elinizde bir zaman makinesi olsa gelecekte mi, geçmişte mi yaşamak isterdiniz?
Bu yoruma katılıyor musunuz?
Evet (3) Hayır (0) Yanıtla
20.07.2018
Malcolm Gladwell varsa gerisini çok irdelemek gerekmez, alınır ve okunur
Bu yoruma katılıyor musunuz?
Evet (2) Hayır (2) Yanıtla
15.05.2018
Geleceğe dair fikir değerlendirmeleri ile değerlenen kitap, gerçekci bakış açısıyla da realist düşünceyi öğretiyor insana.
Bu yoruma katılıyor musunuz?
Evet (0) Hayır (0) Yanıtla
19.01.2018
kötü kitap değil ancak çok yarım kalmış. içeriğin daha dolu olacağını beklerdim.
Bu yoruma katılıyor musunuz?
Evet (1) Hayır (0) Yanıtla
27.11.2017
Hap gibi bir kitap olmuş, bir çırpıda kendinizi tartışırken bulacaksınız. Tartışma sonlandığında baştaki fikirlerinizin değişip değişmeyeceği de ayrı merak uyandırıcı bir durum oluyor.
Bu yoruma katılıyor musunuz?
Evet (0) Hayır (0) Yanıtla
12.06.2017
Kısa sürede okuyabileceğiniz ve sizi derin düşüncelere sevk edecek, değişik sorular sorduracak bir kitap. Tavsiye ederim.
Bu yoruma katılıyor musunuz?
Evet (0) Hayır (0) Yanıtla
04.06.2017
En sevdiğim yazarların toplanıp münazara yapması ve bunun kitaba dökülmesi... Şimdiden keyifli okumalar.
Bu yoruma katılıyor musunuz?
Evet (2) Hayır (0) Yanıtla