banner
15 Temmuz Ahaliden Millet Olmaya Yükseliş

15 Temmuz Ahaliden Millet Olmaya Yükseliş

Ahaliden Millet Olmaya Yükseliş 15 TEMUZ KİTABI; 1962 yılından bu yana tam 55 yıldır korkusuzca, hiçbir tehdit ve şantaja aldırış etmeksizin, bildiği doğruları
haykırmaya, içinde bulunduğu toplumu ve âlem-i İslâm’ı uyarmaya, büyük bir sorumluluk bilinciyle akıl ve idrak sahiplerine istikamet vermeye çalışan “bir muzdarib”’in kaleminden neş’et etmiştir.
83 yaşına basmış bu ulu çınar, yıllardır yaşamakta olduğu büyük sağlık sorunlarına, aylardır tekerlekli bir sandalyede yatak yüzü görmeden gecesini ve gündüzünü geçirmekte olmasına rağmen yazılarını yazmaya; Müddessir suresinin 1 ve 2.ayetindeki “Ey bürünüp örtünen! Kalk ve uyar!” İlâhi ikaz ve emrine uygun olarak bilgi birikiminin zekâtını vermeye ve uyarılarına devam etmektedir.
O meş’ûm 15 Temmuz FETÖ kalkışmasında tekerlekli sandalyeye mahkûm olması ve ağır bir sağlık sorunuyla yaşamak zorunda kalmasından dolayı sokaklara çıkıp tanklara karşı gelemediği, şehid ve gazilerle birlikte olamadığı için ızdırap çekmektedir. O sebepledir ki darbe ile birlikte bilgisayarının başına geçerek, her gün uyarılarını aksatmaksızın kâh tespitler yaparak, kâh da akıllar vererek onurlu bir duruş sergilemiş, bu vesile ile dünya siyasetini ve baş aktörlerini de deşifre etmeye çalışmıştır.
İşte bu kitap; hayatının her anını bir cihad şuuruyla yaşamış olan Kur’an sevdalısı, İslam sevdalısı bir “muzdarib”’in kısa kısa da olsa, bu işgal konusunda Facebook sayfasında -Tayyib Bey'e zarar vereceğini düşündüğü konular dışında-ne düşünüyorsa hepsini yazmış olduğu 180 civarındaki (makalelerinden) uyarılarından derlenmiştir.

Liste Fiyatı: 50,00
Yayın Tarihi: 12.07.2017
ISBN: 9786059634076
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 80
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13.5 x 21 cm

Bu üründen 15 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
Platin Üye olarak kargo ücreti ödemeden ekstra indirimli alışveriş yapabilirsiniz.
Üstelik yalnızca kazandığınız puanlarınızla ekstra ayrıcalıklara sahip olabilirsiniz.
Platin Üyeliği Hemen Başlat
Platine Özel Fiyat: 30,38
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/15-temmuz-ahaliden-millet-olmaya-yukselis-/430676.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:4130841/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner