banner
2. Sınıf  Dostum Tüm Derlser Fasiküllerim Öğrenciler, Neden Dostum Fasikül Setini Kullanmalı?

2. Sınıf Dostum Tüm Derlser Fasiküllerim Öğrenciler, Neden Dostum Fasikül Setini Kullanmalı?

Dostum fasikül setleri, konu anlatımlı ve bol etkinliklikler. Her konu kendi içinde üç aşamadan oluşur.
1. Düşünüyorum,
2. Öğreniyorum,
3. Öğrendiklerimi uyguluyorum.
 2. Sınıf, Matematik Fasikülleri: 256 sayfa
Düşünüyorum: Konu anlatımlı Matematik fasiküller de, bilgi doğrudan verilmez. Öğrenci “keşfetme” yoluyla bilgiye ulaşmaya çalışır. Bilgiye ulaşması için de “düşünmesi” gerektiği vurgulanır ve hazır bilgiden uzaklaştırılır.
Öğreniyorum: Öğrenci, bulduğu bilgiyi konunun içinde kullanır. Bu bilgilerle neler yapılabileceğini ve bilgilerin örtüşüp örtüşmediği sorgular.
Öğrendiklerimi Uyguluyorum: Öğrenci, bu alanda farklı etkinliklerle konuyu tekrar etme çalışmalarına geçer. Test tekniği ile bilgilerini sorgular.
 
2. Sınıf, Türkçe Fasikülleri:128 sayfa
Düşünüyorum: Konu anlatımlı Türkçe fasiküller de, bilgi doğrudan verilmez. Öğrenciler, Türkçe'nin temeli olan “okuduğunu anlama” etkinlikleriyle konuya başlar. Daha sonra özellikle “yorum yapma” ve “kendini ifade etme” becerileri üzerinde durur.
Öğreniyorum: Öğrenci, yorum yaparak keşfettiği bilgiyi bu alanda kontrol eder ve eksiklerini tamamlar. Konunun hemen ardından verilen örneklerle uygulama yapar.
Öğrendiklerimi Uyguluyorum: Öğrenci,  bu alanda konuyu tekrar etme çalışmalarına geçer.  Yorum yapma ve kendini ifade etme becerisini kullanır. Test tekniği ile bilgisini sorgular.
2. Sınıf, Hayat Bilgisi Fasikülleri:112 sayfa
Düşünüyorum: Konu anlatımlı Hayat Bilgisi fasiküllerinde öğrenci, her konuyu günlük hayatında yaşadığı olaylarla bağdaştırmaya çalışır. Hayat Bilgisi dersinin, aslında “günlük hayatının bir parçası” olduğunu keşfeder. Ezber bilgiden kaçınır ve yorum yapma yeteneğini geliştirmeye çalışır.
Öğreniyorum: Öğrenci, yorum yaparak keşfettiği bilgiyi kontrol eder ve eksiklerini tamamlar. “Farklı bakış açılarına da fırsat vererek genel geçer bilgileri” kullanır.
Öğrendiklerimi Uyguluyorum: Öğrenci, kendi bakış açısı ile genel geçer bilgileri kaynaştırır. Etkinliklerle konuyu tekrar eder. Testlerle bilgilerini sorgular.
Türkçe, Matematik Ödev Kitapçıkları: 192 sayfa Öğrenci, konuyu öğrendikten sonra evde tekrar niteliğindeki çalışmalarla bilgisini destekler.

Liste Fiyatı: 80,00
Yayın Tarihi: 23.01.2020
ISBN: 9786059655217
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 768
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 19.5 x 27.5 cm

Bu üründen 2 adet satın alınmıştır.

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
Platin Üye olarak kargo ücreti ödemeden ekstra indirimli alışveriş yapabilirsiniz.
Üstelik yalnızca kazandığınız puanlarınızla ekstra ayrıcalıklara sahip olabilirsiniz.
Platin Üyeliği Hemen Başlat
Platine Özel Fiyat: 43,20
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/2-sinif-dostum-tum-derlser-fasikullerim-ogrenciler-neden-dostum-fasikul-setini-kullanmali/529478.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:10807275/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner