banner
2016 Roman Yazan Ajanda

2016 Roman Yazan Ajanda

Yazarlık sanatının ve bütün yazarların kültür markası Kafekültür/YAZIYOR dizisi 2016'da roman yazmak isteyenlere ve bunu sürekli erteleyenlere çok cazip bir fırsat sunuyor: ROMAN YAZAN AJANDA...

2016'nın her haftasını dilediğinizce eserinizi ilk adımlarıyla geçirebilir, roman çalışmanızı elektronik cihazlara bağlı kalmadan kaleminizle birlikte her yere götürebilirsiniz. Ve artık geriye sadece yazmak kalıyor.

Ajandanızı Nasıl Kullanacaksınız?

Ajandanıza artık sahipsiniz, onu hemen kullanmaya başlayabilirsiniz. İncelediğinizde göreceğiniz gibi size roman hazırlığı olarak ayrılmış ve doğrudan üzerinde çalışmanız gereken bölümlerin yer aldığı 16 sayfa var ve sonrasında ise 16 sayfadan oluşan 16 bölüm. Bu bölümleri ister ay, hafta isterseniz de karışık zaman dilimleri içinde romanın kafanızdaki parçalarını kaleme dökmek için kullanabilirsiniz.

Ajanda içinde size roman sanatı hakkında metinler, kulağa hoş gelen detaylar, eğitici pasajlar sunmayı uygun görmedik. Zira roman türünün, yazı sanatının en özgür hali olduğuna inanıyoruz. 2011 yılından bu yana yayımladığımız bu ajandaya gelen olumlu ve yapıcı eleştirilerle de ne denli doğru davrandığımızı gördük.

Bazıları size farklı şeyler söyleyebilir, yokuşa sürebilir ya da roman yazmanın ve yayımlatmanın sadece bir bütçe sorunu olduğuna ikna edebilir. Öncelikle unutmayın ki NEDEN ve NASIL yaptığınızı hiçbir zaman basitçe bilemeyeceğiniz, ancak bittiğinde anlayabileceğiniz bu roman yazma çabasının formüllerini mutlak olarak elinde bulundurduğunu kim iddia edebilir?
 

Liste Fiyatı: 13,50
Derleyici: Halil Gökhan
Yayın Tarihi: 16.10.2015
ISBN: 9786051431574
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 224
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13.5 x 19.5 cm

Bu üründen 94 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
Platin Üye olarak kargo ücreti ödemeden ekstra indirimli alışveriş yapabilirsiniz.
Üstelik yalnızca kazandığınız puanlarınızla ekstra ayrıcalıklara sahip olabilirsiniz.
Platin Üyeliği Hemen Başlat
Platine Özel Fiyat: 10,09
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/2016-roman-yazan-ajanda/378034.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:1117938/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner