banner
2018 Bilgi Kültür Takvimi

2018 Bilgi Kültür Takvimi

Bilgi & Kültür Takvimi, arkasındaki mukavva düzenek sayesinde masada ya da duvarda kullanılabilen yapraklı bir takvimdir. Ön sayfalarda yer alan ve her günü özel kılan bilgiler, resimlerle desteklenmiştir. Arka sayfalar ise aşağıdaki başlıklardan oluşmaktadır.
           
Soru: Genel kültürünüze katkı sağlayacak sorulardan oluşur. Her sorunun cevabı bir sonraki gün soru bölümünün sağ alt köşesinde yer alır.
 
Anekdot: Tarihte yaşanmış ilginç olaylar, önemli insanlardan hikâyeler, hazır cevaplar, ilginç olaylara bilimsel açıklamalar ve daha birçok anekdot bu bölümde yer alır.
 
İlginç Bilgi: Uzay, hayvanlar, tarih, coğrafya, spor, genel kültür gibi çok çeşitli kategorilerde ilginizi çekebilecek bilgiler derlenmiştir.
 
Kitap: Tüm zamanların en çok satan ve en beğenilen kitaplarından alıntılar...
 
Iq Test: Bu bölüm 4 çeşit oyundan oluşur. İşlem: Verilen rakamlarla hedef sayıya ulaşmak için her bir rakam birer kez kullanılır. Kelime: Verilen harflerle en uzun kelime türetilmesi hedeftir. İstenirse bir harf joker kullanılır. Iq Testi: Zekanızı geliştirecek ilginç sorular, bilmeceler, oyunlar... Doğru-Yanlış: Verilen iki bilginin doğru mu yanlış mı olduğu tahmin edilir.Her sorunun cevabı bir sonraki gün yine bu kategorinin sağ alt köşesinde yer alır.
 
Ne Diyoruz: Sık kullanılan yabancı kelimelere Türkçe karşılıklar, kelimelerin anlam ve kökenleri, sözlerin açıklamaları...

Liste Fiyatı: 25,93
Yayın Tarihi: 27.11.2017
ISBN: 9786059716635
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 636
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 10.6 x 14.8 cm

Bu üründen 335 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/2018-bilgi-kultur-takvimi/443687.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:4993749/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner