banner
2018 Majanda & Bir Yıllık Eğlence Defteri

2018 Majanda Bir Yıllık Eğlence Defteri

Ajanda değil MAJANDA!
2018 yılı çocuklar için her zamankinden farklı geçecek. Çünkü artık MAJANDA var. Doğru okudunuz, ajanda değil, MA-JAN-DA. Bir ajandadan çok daha fazlası.
 
“Bir yılık eğlence defteri” MAJANDA, sıradan bir ajandanın sahip olamayacağı birçok özelliğe sahip. MAJANDA sayesinde çocuklargünlük alışkanlıklarını takip edebilecek, ruh hallerini gün gün kaydedebilecek, harçlıklarının hesabını tutabilecek; okudukları kitapları, izledikleri filmleri, dinledikleri müzikleri not edebilecekler. MAJANDA’yı yıl boyunca notlar almak için değil, nitelikli ve eğlenceli zaman geçirmek için de kullanılabilecek. Çünkü içinde tarifler, zihin açıcı etkinlik önerileri, genel kültür bölümleri, öyküler ve oyunlar da var.
MAJANDA’nın bir diğer özelliği ise ocak ayında kullanılmaya başlamak zorunda olmaması. Okurlar MAJANDA’yı 2018’in istedikleri ayında satın alıp, bulundukları aydan başlayabilir, önceki ayların etkinliklerini de yapabilirler.

Majandamız, 216 sayfadır.
Majandamız,ajanda formatında çizgili yada çizgisiz değil içinde etkinliklerin,hobilerin ve bilgilerin olduğu bir eğlence defteri içeriğine sahiptir.
 

Liste Fiyatı: 23,60
Yayın Tarihi: 10.11.2017
ISBN: 9786052374238
Boyut: 16.4 x 21 cm

Bu üründen 316 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
Platin Üye olarak kargo ücreti ödemeden ekstra indirimli alışveriş yapabilirsiniz.
Üstelik yalnızca kazandığınız puanlarınızla ekstra ayrıcalıklara sahip olabilirsiniz.
Platin Üyeliği Hemen Başlat
Platine Özel Fiyat: 16,28
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/2018-majanda-bir-yillik-eglence-defteri/441837.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:4903072/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner