2020 Bilgi Kültür Takvimi

2020 Bilgi Kültür Takvimi

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
banner
Bilgi & Kültür Takvimi, arkasındaki mukavva düzenek sayesinde masada ya da duvarda kullanılabilen yapraklı bir takvimdir. Ön sayfalarda yer alan ve her günü özel kılan bilgiler, resimlerle desteklenmiştir. Arka sayfalar ise aşağıdaki başlıklardan oluşmaktadır.
Soru: Genel kültürünüze katkı sağlayacak sorulardan oluşur. Her sorunun cevabı bir sonraki gün soru bölümünün sağ alt köşesinde yer alır.
Anekdot: Tarihte yaşanmış ilginç olaylar, hikâyeler, doğru bilinen yanlışlar ve daha çok çeşitli anekdotlar bu bölümde yer alır.
İlginç: Bilim, kültür, sanat, tarih, uzay, coğrafya, doğa, spor, edebiyat ve daha çok farklı alandan ufkunuzu açacak ilginç bilgiler derlenmiştir.
Kitap: Tüm zamanların en çok satan ve en beğenilen kitaplarından alıntılar...
Film: Sinema tarihinin en ünlü filmlerinden dikkat çeken, bir o kadar çarpıcı replikler...
Ne Diyoruz?: Yabancı kelimelere Türkçe karşılıklar, sıkça yanlış yazılan kelimeler, kelimelerin anlam ve kökenleri, atasözü ve deyimlerin açıklamaları ve daha fazlası Türkçemizi korumak için her gün bu bölümde yer alacak.

Liste Fiyatı: 39,00
Yayın Tarihi: 05.11.2019
Barkod: 9786057698131
Boyut: 10.6 x 14.8 cm
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/urun/2020-bilgi-kultur-takvimi/520416.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:10182169/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
banner
loading
banner
banner