banner
Act’i Kolay Öğrenmek & İlkeler ve Ötesi İçin Hızlı Bir Başlangıç

Act’i Kolay Öğrenmek İlkeler ve Ötesi İçin Hızlı Bir Başlangıç

Daha az gerginlik yaşamayı ve işlerinizi daha keyifle yapmayı istemez miydiniz? O zaman Kabul ve Kararlılık Terapisi (Acceptance and Commitment Therapy-ACT) ile ilgilenen dünya çapındaki binlerce terapist ile bağlantıya geçebilirsiniz. ACT yalnızca depresyonda, anksiyetede, gerginlikte, bağımlılıkta, yeme bozukluklarında, şizofrenide, borderline kişilik bozukluğunda ve diğer psikolojik durumlarda etkinliği kanıtlanmış bir terapi değil, aynı zamanda insanlara köklü bir davranışsal değişim imkanı sunan, yeni teknikler, enstrümanlar, stratejiler içeren devrimsel bir hareket biçimidir.
 
Hem ACT’e yeni başlayanlar, hem de ACT profesyonelleri için, ACT’in altı sürecine yönelik anlaşılır açıklamalar sunan ACT’i Kolay Öğrenme, hızlı ve etkili klinik uygulamalar için de çözümler içermektedir. Bu kitap danışanlarınıza ACT uygulamaya başlamanız ve etkili sonuçlar almanız için size gereken herşeyi vermektedir.

Liste Fiyatı: 135,00
Çevirmen: Kolektif
Yayın Tarihi: 01.01.2017
ISBN: 9786059925631
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 416
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13.5 x 21 cm

Bu üründen 860 adet satın alınmıştır.

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/acti-kolay-ogrenmek-ilkeler-ve-otesi-icin-hizli-bir-baslangic/390015.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:3437067/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner