banner
Alevi Modernleşmesi & Sırrı Faş Eylemek

Alevi Modernleşmesi Sırrı Faş Eylemek

Bugün  Aleviler  ortaya  konan  pek  çok çalışmanın  da  gösterdiği  gibi  “hangi Alevilik?” sorusu  etrafında  çoğalan  bir kimlik   problemiyle   karşı   karşıyadır. Gerçi “modern  Alevilik”,  yeni yeni kullanılmaya başlanmış bir  kavramdır ve özensiz tercihlerin kolaycılığı bir tarafa bırakılırsa  gerçekte  esaslı  ve köklü  bir değişim  talebini  ifade  etmektedir. Geleneksel  Alevilik  kavramı etrafında derin köklerde  sahih olanı arama enerjisi içkindir;  buna karşılık modern  Alevilik söylemi  hem yeniden  inşayı hem de bu değişimin   tutturması  gereken   istikametin  ne olacağını  kendinde  müstakil  bir dert olarak görmektedir. Sorun karmaşık   ancak   çözüme   kavuşturulması hiç de imkânsız  olmayan  öngörülebilir belli  birtakım   mecralarda  düğümlenmiş görünmektedir.
Bu  bağlamda çalışma, 70’li  yıllardan  başlayarak  sahici  kökleri  arayan  ya da bu köklerle hesaplaşma  sadedinde ortaya çıkan tartışmaların açığa çıkardığı  değişim  süreçlerini kavrama  ve bu sürecin gidişatına  test edilmeyi  hak eden birtakım projeksiyonlarla    katılmayı amaçlamaktadır.

Liste Fiyatı: 220,00
Yayın Tarihi: 11.03.2019
ISBN: 9786055222734
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 272
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13 x 23 cm

Bu üründen 29 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Kitapyurdu Fiyatı:
158,40

Genellikle 3-5 gün içinde kargoya verilir.?

Sepete Ekle

Kazanacağınız Puan: 102

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
Platin Üye olarak kargo ücreti ödemeden ekstra indirimli alışveriş yapabilirsiniz.
Üstelik yalnızca kazandığınız puanlarınızla ekstra ayrıcalıklara sahip olabilirsiniz.
Platin Üyeliği Hemen Başlat
Platine Özel Fiyat: 150,48
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/alevi-modernlesmesi-sirri-fas-eylemek/496296.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:8319896/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner