banner
Antep’in Direnişi  Bir Şehrin Filmi (Kitap+Cd)

Antep’in Direnişi Bir Şehrin Filmi (Kitap+Cd)

Antep’in Direnişi Bir Şehrin Filmi adlı çalışmada, Genelkurmay Başkanlığı Ordu Film Merkezi’nin 1935’te çektiği Antep Savunması filmi ele alınmıştır. Antep Savunması filmi ve filmde geçen sahnelerden hareketle, Antep savunmasının bazı detayları ilgili yazılarla desteklenmiş, Antep savunmasında şehit olan kadınların anısına Boyacı Camii yanında Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan Kadın Şehitler Anıtı da çalışmaya dâhil edilmiştir.
      Genelkurmay Başkanlığı tarafınca yapılan filmde, savunma esnasında Anteplilerin vatanlarını nasıl koruduklarını, açlığa ve çaresizliğe rağmen, zor şartlar altında işgalci güçlere karşı nasıl kahramanlık gösterdiklerini bütün çıplaklığı ile gözler önüne serilmektedir.
     
Bu çalışmada ise Genelkurmay Başkanlığının çektiği filmden alınan kareler ilgili yazılarla desteklenmiş, şehit ve gazilerin torunlarından alına röportajlar ile harmanlanarak oluşturulan belgesel ile bu belge ve bilgilerden oluşan kitap şeklinde bir ikili oluşturulmuştur.

Liste Fiyatı: 187,50
Derleyici: Kolektif
Yayın Tarihi: 01.01.2017
ISBN: 9789759011604
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 112
Cilt Tipi: Ciltli
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 14 x 19.5 cm

Bu üründen 5 adet satın alınmıştır.

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
Platin Üye olarak kargo ücreti ödemeden ekstra indirimli alışveriş yapabilirsiniz.
Üstelik yalnızca kazandığınız puanlarınızla ekstra ayrıcalıklara sahip olabilirsiniz.
Platin Üyeliği Hemen Başlat
Platine Özel Fiyat: 140,16
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/antepin-direnisi-bir-sehrin-filmi-kitapcd/455779.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:5680522/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner