banner
Sizinkiler-Limon ile Zeytin #AşkınKomikHali

Sizinkiler-Limon ile Zeytin #AşkınKomikHali

Hey! Burada Aşk Var Türkiye’nin en beğenilen yerli çizgi ailesi Sizinkiler‘den Sevgililer Günü'ne özel "Aşkın Komik Hali Kitabı". Çıtçıt ve Babişko’nun tarifsiz aşkı... Onlar, zıt kutuplar birbirini çeker cümlesindeki zıt kutuplar. Zıtlıkta sınırları olmayan çiftin birbirinden eğlenceli ve aşk dolu karikatürleriyle oluşturulmuş bu kitapta kendinizi bulacaksınız.
1991 yılından bu yana mizah ve karikatür sevenlerin büyük beğenisini kazanan Sizinkiler ‘in Sevgililer Günü özel kitabı artık raflarda! Limon ile Zeytin yerine, Çıtçıt ve Babişko‘ya yönelen Aşkın Komik Hali’nde kadın-erkek ilişkilerinin en komik yanlarını, iki cins arasındaki zıtlık ve farklılıkların ortaya çıkardığı gülünç durumlarla karşılaşacaksınız. Bol bol, ‘Ben bu sahneyi nerede görmüştüm.’ diyeceğiniz birbirinden komik karikatürlerle kendinizden ve ilişkilerinizden pek çok şey bulacaksınız. Gülmek ve kahkahanın varlığını söyleyemeye gerek duymuyoruz.

Liste Fiyatı: 75,00
Derleyici: Salih Memecan
Yayın Tarihi: 05.02.2016
ISBN: 9786059987295
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 96
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kuşe Kağıt
Boyut: 16 x 16 cm

Bu üründen 5 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
Platin Üye olarak kargo ücreti ödemeden ekstra indirimli alışveriş yapabilirsiniz.
Üstelik yalnızca kazandığınız puanlarınızla ekstra ayrıcalıklara sahip olabilirsiniz.
Platin Üyeliği Hemen Başlat
Platine Özel Fiyat: 51,75
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/sizinkilerlimon-ile-zeytin-askinkomikhali/387298.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:1141384/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner