Atak (Oyun)

Atak (Oyun)

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
Platin Üye olarak kargo ücreti ödemeden ekstra indirimli alışveriş yapabilirsiniz.
Üstelik yalnızca kazandığınız puanlarınızla ekstra ayrıcalıklara sahip olabilirsiniz.
Platin Üyeliği Hemen Başlat
Platine Özel Fiyat: 62,48
banner

loading
banner
HAMMADDE: Ahşap
İÇERİK: 2 adet platform, 5 adet ilişki parçaları, 15 adet farklı geometrik şekil ve 1 adet oyun kullanım kılavuzundan oluşmuştur.
AMAÇ: Atak birbirine yakın farklı geometrik şekilleri kullanarak hafıza, ilişki kurma, dokunarak ayırt edebilme, sebep sonuç ilişkisi kurma, bul-tak, gördüğünü hatırlama ve dikkat geliştirme oyunudur.
1.Etkinlik: Küçük platformdaki boşluklar çocuğa gösterilerek çocuğa gösterilerek ikinci platformdaki şekilleri bulması istenir. Küçük platformdaki şekillerin yerleri değiştirilerek farklı etkinlikler defalarca yapılabilir.
2.Etkinlik: Birinci etkinliğin aynısı çocuğun gözleri kapatılarak yaptırılır. Bunun amacı görmeden dokunarak düşünebilmeyi geliştirmektir.
3. Etkinlik: Küçük platformun üstü boşaltılır. Büyük platformdaki şekillerden 4 tanesi seçilir, küçük platformun üzerindeki şekillerle platform tamamıyla şekiller birleştirilerek doldurulur. Farklı şekiller birçok defa uygulanabilir.
4.Etkinlik: Büyük platformun üzerindeki şekiller küçük platformun üzerindeki ilk boşluğa konacak şekilde seçilir. Küçük platformun diğer başındaki parça ile ilişki kurularak boşluk doldurulur. Bu şekilde büyük platformdaki tüm şekiller küçük platformda kaydırılarak geçirilir. Amaç daha çok parçayı ilişkilendirerek geçirmektir.
5. Etkinlik: Büyük platform üzerindeki şekillerle bu şekillerin renkleri ve sayılarıyla hatırlama ve hafıza teknikleri uygulanarak çocuğun hatırlama ve hafıza belleği geliştirilir.
KAZANIMLAR:Birbirine yakın geometrik şekilleri kullanarak hafıza, ilişki kurma, dokunarak ayırt edebilme, sebep sonuç ilişkisi kurma, gördüğünü hatırlama ve dikkat yeteneklerinin artırılmasına yardımcı olur. Yaş Gurubu: 3+

Liste Fiyatı: 89,00
Barkod: 8690000001835
Diğer Özellik: 3+ Yaş
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/urun/atak-oyun/425572.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:7631196/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
banner
loading
banner
banner