banner
Atmosfer Yerküre-Hava-Su (DVD)

Atmosfer Yerküre-Hava-Su (DVD)

National Geographic'ten yepyeni bir deneyim! ATMOSPHERES ile National Geographic arşivlerinin ödüllü film kliplerini ev sinema sisteminizde izleyecek ve doğanın en muhteşem halini yaşayacaksınız. ATMOSPHERES'i başlı başına bir film olarak izleyebileceğiniz gibi, özel günlerde, davetlerde arka planda bir fon filmi olarak da kullanabilirsiniz. Gezegenimizin el değmemiş son güzelliklerini ve en muhteşem hayvanlarını ister doğa sesleri ister müzik eşliğinde bu DVD’de bulacaksınız.

Dünyanın en uç koşulları altında bile yaşamlarını sürdürmeyi başaran ilgi çekici hayvanları tanımak için bir keşif gezisine çıkın. Gezegenimizi kuşbakışı seyretmek için nefes kesici yükseklere tırmanın. Okyanuslarda özgürce gezinen binlerce farklı türdeki deniz canlısını yakından izlemek için uçsuz bucaksız derinliklere dalın.

National Geographic ATMOSPHERES ekranınızı dünyaya açılan bir pencereye dönüştürecek ve sizi gözalıcı renkler ve büyüleyici seslerle dolu unutulmaz bir yolculuğa çıkaracak.

Liste Fiyatı: 9,99
Barkod: 8697492765801
Dil: İNGİLİZCE,TÜRKÇE
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13.5 x 19.5 cm
Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
Platin Üye olarak kargo ücreti ödemeden ekstra indirimli alışveriş yapabilirsiniz.
Üstelik yalnızca kazandığınız puanlarınızla ekstra ayrıcalıklara sahip olabilirsiniz.
Platin ÃœyeliÄŸi Hemen BaÅŸlat
Platine Özel Fiyat: 8,99
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/cd/atmosfer-yerkurehavasu-dvd/247298.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:114572/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner