banner
Ay Zamanı / Zalım'ca

Ay Zamanı / Zalım'ca

Fark ettiniz mi, yağmurların hep aynı yağdığını? Ürktüğümüz seslerin yakın adreslerden geldiğini ya da yüreğimizin sevdadan çok acılara nişanlı olduğunu...
Bilmesine biliriz de, içimizdeki sıcaklığı kime bırakacağımızı kestiremeyiz. Çünkü adına büyük harflerle başladıklarımız, hep aynı büyüklükte boşaltılar içimizi. Acaba bu yüzden midir boş namluya kolayca tetik düşürüp, herhangi bir cümlenin ortasında yanlış bir harf gibi yaşadığımız?
Nihat Nikerel’in, "Ay Zamanı / Zalım’ca" şiirlerinin satır aralarında gezinirken, yüzünüzü bir kez daha geçmişe düşüreceksiniz. Gözlerinizde kalan son renk hep değişse de kimi zaman sevdiğinizi öpmeye dudaklarınız yetmeyecek, kimi zaman ise dilinizi bir şiire alıştıracaksınız. Ve bu şiirler, sevdiğinize sevginizin ilk taksidi olurken, her şiirde, içinizde bir şairin yaşadığını fark edeceksiniz.
Veysel Boğatepe

Ertelenmiş umutlar düşerken / Eflatun akşamlara, / Karanlık köşebaşları / Ayaza kesiyordu
Ayışığını. / Paslı sustalıların şavkıması / Mehtaba göz kırpıyordu. / Geçmezdi böyle geceler / Sensiz, kimsesiz / Geçmedi zaman, pusuda. / Bir kuş öttü, / Bir çocuk ağladı, / Kahkaha attı bir kadın, / Sustu bir yürek, durdu.

Liste Fiyatı: 90,00
Yayın Tarihi: 08.05.2006
ISBN: 9789758800483
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 151
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13.5 x 19.5 cm

Bu üründen 6 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
Platin Üye olarak kargo ücreti ödemeden ekstra indirimli alışveriş yapabilirsiniz.
Üstelik yalnızca kazandığınız puanlarınızla ekstra ayrıcalıklara sahip olabilirsiniz.
Platin Üyeliği Hemen Başlat
Platine Özel Fiyat: 64,80
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/ay-zamani-zalimca/81606.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:65260/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner