banner
Başkadeniz'e Dönüş / 100 Dünya 2. Kitap

Başkadeniz'e Dönüş / 100 Dünya 2. Kitap

“Hayalciliği bırak, Corian,” diye söylenirdi babası. “Djauze evrenin çöplüklerinden biri. Ne umuyorsun ki? Bir Abis’in seni almaya gelmesini mi?”
Babası yanılıyordu. Bir Abis, dünyalarına geleceğini duyurmuştu. Delikanlı on altı yıldır bu olayı bekliyordu.
Bir an, gözlerini kapadı. Kendini, bu uzay devlerinden birini çıplak elle yönlendirirken hayal etti. İnci olmak! Abis pilotlarına verilen bu adı taşımak...

100Dünya Konfederasyonu artık yüzden fazla dünyaya ev sahipliği yaparken, koloniler arasında kaçak yerleşimcilik hızla yayılıyor. Yaşamın çetin şartlarda seyrettiği Djauze gezegeninden Corian Jon Scalia’nın en büyük hayali ise okyanus-gezegen Başkadeniz’in olağanüstü uzaygemileri Abisler’e pilotluk etmek. Ama onun küçük dünyasının bu dev hayali, sandığından çok daha büyük bir siyaset ve medya oyununa alet olmak üzere.

Abisler’e pilotluk edecek “inci”lerin seçimini eğlence sektörüne malzeme eden medyanın karşısında, Başkadenizli Maguelonne Ailesi, kadim ve değerli yoldaşları Abisler için kaygılı. Ancak geçmiş, unutulmuşları ve bilinmedikleriyle gizem dalgalarını kabartıyor... Bilimkurgunun tutkulu kalemi Danielle Martinigol’ün ünlü üçlemesi “100Dünya”nın ikinci macerasında insan, hayatın kendisi için haritalanmış sınırlarının ötesine bakarken; bireylerin iktidar, rant ve hırsla mücadelesi durmaksızın sürüyor.

Ürün Alternatifleri:


Liste Fiyatı: 110,00
Çevirmen: Azade Aslan
Yayın Tarihi: 05.08.2014
ISBN: 9786054603930
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 192
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 12 x 18 cm

Bu üründen 35 adet satın alınmıştır.

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
Platin Üye olarak kargo ücreti ödemeden ekstra indirimli alışveriş yapabilirsiniz.
Üstelik yalnızca kazandığınız puanlarınızla ekstra ayrıcalıklara sahip olabilirsiniz.
Platin Üyeliği Hemen Başlat
Platine Özel Fiyat: 73,51
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/baskadenize-donus-100-dunya-2-kitap/345448.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:264852/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner