banner
Bir Kitap Dolusu & 27 Yazar 27 Pencere

Bir Kitap Dolusu 27 Yazar 27 Pencere

Yükü yaşından ağır çocukların, hayallerini her sabah doğurmasıyla başlar umut. Bir hastane odasında, pencere kenarında, çiçek avuntusunda düşüncelerden uzak kalarak küllerinden alevlenir. Çünkü umut kanserden daha hızlı yayılır, daha çabuk nüfuz eder ve bir doktordan daha şifalıdır.
 
Her gün yeniden başlayan, amansız ve düşmansız bir savaştır bu. Yıllar sürse de kör bilinçle yaklaşacakları hususları, kısa zamanda öğrenip varlıklarına kimlik eder şanssız çocuklar. Varoluş sancısını ve yok olmanın karamsarlığını çok çabuk karşılarında bulurlar. Oysa sancıyı endişeye galip kılmak ve en kötü ihtimale dayanmak; hücreleri yeniden onarmaktan daha zor bir iştir. Onlar, hayatlarına kaldıkları yerden devam edemezler. Her gün, her sabah yeniden başlarlar.
 
Türkiye'nin en güçlü kalemlerinin yer aldığı bu eserin tüm telif geliri; sağlık, barınma, beslenme ve eğitim gibi temel sorunları olan çocukların ihtiyaçları için çesitli yardım kuruluşlarına ve derneklere bağışlanacaktır.
Sıfır Editör Ekibi

Liste Fiyatı: 160,00
Yayın Tarihi: 06.04.2018
ISBN: 9786058173606
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 210
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 14 x 23 cm

Bu üründen 45 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
Platin Üye olarak kargo ücreti ödemeden ekstra indirimli alışveriş yapabilirsiniz.
Üstelik yalnızca kazandığınız puanlarınızla ekstra ayrıcalıklara sahip olabilirsiniz.
Platin Üyeliği Hemen Başlat
Platine Özel Fiyat: 101,20
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/bir-kitap-dolusu-27-yazar-27-pencere/458033.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:5770690/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner