banner
Bir Millet Uyanıyor! 9 / Şu Değişen Dünya / Türkiye-Avrasya

Bir Millet Uyanıyor! 9 / Şu Değişen Dünya / Türkiye-Avrasya

Neden hâlâ BATI? ABD'nin gerileme sürecine girdiğini, Avrupa'nın ekonomik ve politik bir bunalım içinde olduğunu artık kendileri bile itiraf ediyorlar.

Bu kitapta yazar, dünya güç dengelerindeki hızlı gelişmeyi ciddi verilerle anlatıyor. ABD imparatorluğunun çöküş sürecini, Amerikalı uzmanlara dayanarak gözler önüne seriyor. Avrupa ise serbest piyasa ekonomisinin getirdiği ekonomik-sosyal bunalımı yaşıyor. Servet ve güç batıdan doğuya kayıyor.

Yazar Yorumu: Batıda güneş batıyor. Doğuda ise yeni bir güneş doğuyor. Asya tipi gelişme modeli ile çok hızlı gelişme sağlayan, 1.300 milyar nüfuslu Çin, dünya dengelerini değiştiriyor. Amerika’nın arka bahçesi Latin Amerika’da sosyalizm yeşeriyor. Gitgide sömürgeleşen Türkiye ciddi tehdit altında. Yeri neresi? Güneşin doğduğu yer: Avrasya, Çin, Rusya ve diğer Asya ülkelerinin oluşturduğu güçbirliği değil mi?

Liste Fiyatı: 12,04
Yayın Tarihi: 24.05.2006
ISBN: 9789752201675
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 232
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 15 x 22 cm

Bu üründen 39 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/bir-millet-uyaniyor-9-su-degisen-dunya-turkiyeavrasya/82371.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:107661/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner