Ne Okusam Listeleri:

Bir Yazarın Günlüğü

“Virginia Woolf’un Bir Yazarın Günlüğü’nü okumak bana cesaret verdi… Muhakkak okunması gereken bir kitap.”

SYLVIA PLATH

Bir Yazarın Günlüğü, modern edebiyatın en büyük isimlerinden Virginia Woolf’u, sanatına vurgun bir yazar, tutkulu bir okur, olağanüstü bir gözlemci ve alabildiğine hassas bir kişilik olarak çıkarıyor karşımıza.

Yazarın, eleştiriler ve okur tepkileri karşısında yaşadığı sevinç ve isyan duygularına, klasikler hakkındaki görüşlerine; güncel olaylara, dönemin önemli sanatçı ve aydınlarına dair düşüncelerine, birer portre değerindeki betimlemelerine tanıklık ediyoruz.

Woolf’un, 1918’den 1941’e, ölümünden üç hafta öncesine kadar tuttuğu günlükler, Mrs. Dalloway, Deniz Feneri, Dalgalar gibi romanlarla edebiyat tarihine yön vermiş cesur bir yazarın iç dünyasını gözler önüne seriyor.

“Bir Yazarın Günlüğü… Virginia Woolf’un kendisidir… Zira kitap bütününde tutkulu bir ilişkinin iniş çıkışlarıyla titreşiyor… o ve sanatı arasındaki yoğun diyalogla gelen gerilimler, çeşitlemeler, panikler, gezintiler, telaşlar ve kendinden geçmelerle…”

ELIZABETH BOWEN
Liste Fiyatı: 540,00TL
Çevirmen: Oya Dalgıç
Yayın Tarihi: 03.07.2025
ISBN: 9786051417660
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 480
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 14 x 21 cm
Bu üründen 105 adet satın alındı.
Kitapyurdu Fiyatı:
405,00TL
Kazanacağınız Puan: 676
Genellikle 3-5 gün içinde kargoya verilir.
Platin Üyelere Özel Fiyat 372,60TL
Okuma Listeleri:
10 kişi
1 kişi
4 kişi