banner
Buda'nın Öğretisi & Acıyı Huzur, Neşe ve Özgürlüğe Dönüştürme Yolu

Buda'nın Öğretisi Acıyı Huzur, Neşe ve Özgürlüğe Dönüştürme Yolu

Günümüzde milyonlarca insan tarafından dinsel bir tapınç haline getirilen Budacılık, özünde İ.Ö. 500 yıllarından Buda Sakyamuni tarafından ortaya konulmuş bir yaşam felsefi, bir yaşam yoludur.

Bir tek amacı vardır öğretinin o da Buda'nın aydınlandıktan sonra öğretisini yaymaya başladığnda tekrar tekrar söylediği şu sözlere, şu anlayışa dayanır:
"Ben sadece acıyı ve onu nasıl yok edeceğinizi öğretiyorum."

Vietnamlı Budacı Keşiş Thich Nhat Hanh Buda'nın Öğretisi adlı bu kitapta başka Budacı öğretinin özü olmak üzere, Dört Yüce Gerçek, Sekiz Aşamalı Yüce Yol, Özgürleşmenin Üç Kapısı, Üç Dharma Mührü, Altı Paramita gibi Budacı öğretinin temel sacayaklarını şiirsel bir dille ve açık bir anlatımla en ince ayrıntısana kadar anlatıyor. Acının doğasıdaki bilgeliği ve acının şefkat, sevgi ve neşenin yaratılmasındaki önemli rölünü gösteriyor.

Budacı öğretiyi bütünüyle kuşatan ve öğretinin yüreğinden seslenen bu son derece etkileyici kitabı okuyucularınızın değerlendirmesine sunuyoruz.

Liste Fiyatı: 37,00
Çevirmen: Nur Yener
Yayın Tarihi: 09.04.2019
Orijinal Adı: The Heart of Buddha's Teaching
ISBN: 9789757200925
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 240
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 15.5 x 21 cm

Bu üründen 519 adet satın alınmıştır.

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/budanin-ogretisi-aciyi-huzur-nese-ve-ozgurluge-donusturme-yolu/46431.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:240340/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner