banner
Çılgın Deneyler Kulübü 2 / Yapay Zekalı Robotlar

Çılgın Deneyler Kulübü 2 / Yapay Zekalı Robotlar

Alp, Berk, Mete, Ece.
Onlar Çılgın Deneyler Kulübü üyeleri. Ve yine çılgın işler peşindeler!
 
Şöyle sevdiğin yemekleri, o güzelim pastaları, kekleri, börekleri her istediğinde şıp diye pişirebilen bir robot fena mı olurdu?
Bu robot bir de yapay zekâya sahip olsa? Hayali bile güzel.
İşte Zuhal anneannenin ışınlanan börekleri pek meşhur olunca, Alp ve arkadaşları böyle bir robotu yapmak için çareyi yine Baha dayının gizemli defterinde arıyor.
Fakat o da ne? Kasabada birbiri ardına market hırsızlıkları yaşanmaya başlamasın mı?
Bir şeyler kesinlikle ters gidiyor! Yetmezmiş gibi okuldaki drone projesinde kendilerine rakip çıkıyor. Şimdi şu Ceren denen kızla da uğraşmaları gerek.
İster istemez kendilerini bir dedektiflik kovalamacası içinde bulan Çılgın Deneyler Kulübü bakalım bu macerayı nasıl atlatacak.
 
“Çılgın Deneyler Kulübü” hakkında yorumlar
 
 
“Çılgın Deneyler Kulübü 2, yapay zekâ alanındaki bilimsel yaklaşımlara, eğlenceli, fantastik kurguyu da katarak, çocukların bilimin peşine düşmelerini sağlayacak bir kitap. Esra İlter Demirbilek, çocukların damarlarında dolaşan düşlerin, geleceğin tuvalini renklendireceğini iyi biliyor. Öyle anlaşılıyor ki bu serinin pek çok hayranı olacak.”
-Mavisel Yener
 
 
“Işınlanma Kazası’nda olduğu gibi Yapay Zekâlı Robotlar’ı da bir solukta okudum. Hem çok güldüm hem de heyecanla sayfaları çevirdim. Keşke benim de böyle robotlarım olsa dedim.”
 
-Defne Ongun Müminoğlu

Liste Fiyatı: 14,00
Yayın Tarihi: 19.07.2019
ISBN: 9786051868172
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 192
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13.5 x 19.5 cm
Diğer Özellik: 8-12 Yaş

Bu üründen 370 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/cilgin-deneyler-kulubu-2-yapay-zekali-robotlar/483340.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:9308971/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner