banner
Çocuğum Hastalandığında Ne Yapmalıyım? & Bebeklikten Ergenliğe

Çocuğum Hastalandığında Ne Yapmalıyım? Bebeklikten Ergenliğe

Çocuğum Hastalandığında Ne Yapmalıyım?
Çocuğumun hastalığı ne? Durumu ciddi midir? Tedavisi ne kadar sürer? Biz ne yapmalıyız?
soruları ile sık sık karşılaşan ebeveynler için artık bir çocuk sağlığı rehberi var.

Çocuğum Hastalandığında Ne Yapmalıyım? çocuklarda görülen hastalıklar ve rahatsızlıklar ile ilgili güvenilir, geniş kapsamlı bilgilerin yer aldığı ve ebeveynler için çocuk sağlığı rehberi niteliğinde bulunmaz bir kaynak.

İngiliz Tıp Derneği kontrolünde, Dr. Bernard Valman tarafından hazırlanan bu kaynak sayesinde, ebeveynler bebeklikten ergenliğine kadar, çocuklarının karşılaşabileceği sağlık sorunlarının belirtilerini ve bunların tedavi yöntemlerini kitapta kullanılan soru – cevap tablolar ile öğrenecekler.

Çocuklarının yaşadığı sağlık sorunlarına ilişkin hızlı ve güvenli müdahalenin yöntemlerini öğrenen anne – babalar, doktora başvurmadan önce yapılması gerekenleri bilecek ve güvenli olarak ilk müdahaleleri yapabilecekler.

Ailelere çocuklarının sağlığı ile ilgili bilinçli kararlar almaları konusunda başucu rehberi de olacak bu kaynak, sağlık hizmetleri konusunda hızlı gelişmelerin yaşandığı bir dönemde Türkçe yazılmış ilk kitap.

Liste Fiyatı: 41,67
Çevirmen: Tuğçe Kanbur
Yayın Tarihi: 27.01.2014
ISBN: 9786055326883
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 216
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 18.5 x 23.5 cm

Bu üründen 18 adet satın alınmıştır.

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/cocugum-hastalandiginda-ne-yapmaliyim-bebeklikten-ergenlige/329726.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:59890/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner