banner
Çocuk Anne Babasından Ne İster? & 0-7 Yaş Çocuğunun Fiziksel, Duygusal-Sosyal, Zihinsel, Dil ve Ahlak Gelişimi İçin Öneri ve Aktiviteler

Çocuk Anne Babasından Ne İster? 0-7 Yaş Çocuğunun Fiziksel, Duygusal-Sosyal, Zihinsel, Dil ve Ahlak Gelişimi İçin Öneri ve Aktiviteler

Annesi 5 yaşındaki çocuğuna yıldız çizmesini öğretti. Çocuk çok sevindi ve çevresindeki her şeyin üzerine, kağıtlara, duvarlara, kuma ve kıyafetlerine yıldızlar çizmeye başladı. Çizmekten çok büyük bir keyif alıyordu ve bu çok eğlenceliydi. Annesi de çocuğunun mutlu olmasından ve başarmasından dolayı, kendini dünyanın yıldızı gibi hissediyordu.
Evet, gerçekten de çocuğunuzu iyi yetiştirirseniz, onunla birlikte yıldızlara dokunabilirsiniz! Çocuğunuzun büyümesine ve gelişmesine tanıklık etmeniz, krizleri yönetmeye çalışmanız, duygusal geçişleriniz, incinmeniz ve sevinciniz... Ve bu yoğun emek sonrası ortak bir mutluluk, başarmışlık ve doyum hissi... Bu yolda  ne mutlu çocuğunu seven ve incitmeye kıyamayan ama öğreten ve eğiten şefkat dolu anne babalara… İyi ki varsınız.
 
Çocuk Anne Babasından Ne İster?, 0-7 yaş çocuğunun 'tüm' istek ve beklentilerini analiz ederek çözümler sunuyor. Anne babalara madde madde, anlaşılır ve uygulaması kolay önerilerde bulunuyor. Çocuğun en fazla ilgi, şefkat ve duygusal yönlendirmeye ihtiyaç duyduğu 0-7 yaş arası dönem, daha önce hiç böylesine kapsamlı ele alınmadı. Yani kitap Türkiye'de bir 'ilk'e imza atıyor! Çocuğunun eğitimini ve psikolojisini dert edinen ailelerin, anne babaların, bakıcıların, anneannelerin, babaannelerin; bebeğin nasıl büyüyüp geliştiği ile ilgili tüm sorularına yanıt veriyor, onlara destek oluyor.
 
Elinizdeki kitap, bir bebek büyürken ve gelişirken ondan hangi becerileri bekleyebileceğinizi, bir bebekle nasıl etkileşime geçeceğinizi ve ona destekleyici bir çevreyi nasıl planlayacağınızı anlamanıza yardım edecek. Son bilimsel veriler ışığında, bebeğiniz ve çocuğunuzun birçok farklı ortam ve gelişim döneminde, sağlıklı büyüme ve gelişimini desteklemek için stratejiler sağlayacak.
 
Kurgusu, ferah tasarımı, renkli resimleri ve içeriğiyle Çocuk Anne Babasından Ne İster? önemli bir boşluğu dolduracağa benziyor. Çocuğuna değer veren ebeveynler için çok değerli bir başucu kitabı!
 

Liste Fiyatı: 45,00
Yayın Tarihi: 06.04.2018
ISBN: 9786052214022
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 276
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 19 x 25.5 cm

Bu üründen 581 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/cocuk-anne-babasindan-ne-ister-07-yas-cocugunun-fiziksel-duygusalsosyal-zihinsel-dil-ve-ahlak-gelisimi-icin-oneri-ve-aktiviteler/457055.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:5744935/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner