banner
Görev Tuzağı - Evet Demek Zorunluluğu Hissettiğinizde Hayır Demenin Yolları

Görev Tuzağı - Evet Demek Zorunluluğu Hissettiğinizde Hayır Demenin Yolları

Babalar ailelerinin geçimini üstlenmeyi reddederek evlerini terk ediyor, yaşlı insanlar ancak çok seyrek olarak çocukları tarafından ziyaret ediliyor, küçük çocuklar tatile giden aileleri tarafından günlerce evde tek başlarına bırakılıyor, kediler ve köpekler kırma haline gelince sokağa atılıyor, medyada her gün bizi sarsan bencillik, zalimlik, kayıtsızlık örneklerinden bahsediliyor.
Öteki insanlara sorumsuzca davranan insanlar yüzünden her gün bir sürü acı yaşanmaktadır. Artık tekrar düzelmesi mümükün olmayan evlilikler varlıklarını sürdürmeye devam ediyor; hiçbir zaman kendilerine kötü davranan ebeveynleriyle bağlantılarını koparamayan çocuklar, onların düşüncesizliklerini bir yetişkin olduklarında affediyor; delilik ve sağlığın bozulması pahasına da olsa, kabul edilmez iş yüklerine katlanılıyor. İnsanlar kilisenin öğretilerine uygun bir şekilde, hiçbir zaman kendi ihtiyaçlarını gözetme hakkına sahip olmadan başkalarının ihtiyaçlarına hizmet etmenin erdemlerine inanarak yaşıyor. Kişisel ihtiyaçlarla ilgiil isteklere eşlik eden suçluluk duyguları yüzünden, kendi mutluluğunu arayan birinin kabul edilemez durumlardan kurtulması çoğunlukla imkansız hale geliyor.

Liste Fiyatı: 125,00
Çevirmen: Prof. Dr. H. Can İkizler
Yayın Tarihi: 26.07.2000
Orijinal Adı: The Duty Trap
ISBN: 9789753161794
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 149
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13.5 x 19.5 cm

Bu üründen 16 adet satın alınmıştır.

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/gorev-tuzagi-evet-demek-zorunlulugu-hissettiginizde-hayir-demenin-yollari/24958.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:266540/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner