banner
Uçabilen Kız

Uçabilen Kız

"Okurken sürekli gülümsüyordum (ağladığım bölüm dışında). Okuması için anneme vermiştim ve şimdi çocuklarıma okuyorum. Kesinlikle her yaştan okurun yüreğini ısıtacak bir kitap.”
- Stephenie Meyer

Hayaller farklı olabilir. Herkesin bir hayali olabilir. Ama şurası bir gerçek ki, uçabilmek herkesin hayalidir. Peki bu hayalimiz gerçek olsa, gerçekten kendimizi iyi hisseder misiniz? Bir de Piper’a sorun.

Piper McCloud uçabiliyor. Bir kuş gibi.

Ve bu yetenek doğuştan. Problem şu ki, Lowland halkı, Piper’dan korkuyor. Bu yüzden olağanüstü yeteneklere sahip çocukların eğitim gördüğü bir okula gitmek üzere ailesini ve yaşadığı yeri terk etmesi gerekiyor.

Okulda süper yeteneği olan birçok özel çocuk var fakat Piper hepsinden de özel.

Uçabilen Kız farklı olmak, dostluk ve cesaret üzerine unutulmaz bir hikaye…

"Bu muhteşem romanda, okuyucular, bir çiftlik evinin olağanüstü kızıyla tanışıyorlar. Piper gibi hikaye de havada süzülüyor.
Yükseliyor, alçalıyor… Bir sonra ne olacağını kestiremiyorsunuz. Her şeyden öte, kitap oldukça güçlü; arkadaşlık ve bir şeyi iyi yapmakla, iyi bir şey yapmak arasındaki farkı gösteren güçlü mesajlar içeriyor.”
-Booklist

“Forester’ın farklı ortamları (çiftlik ve buz sığınak) kaya gibi sağlam bir bakış açısı ve mütevazi karakterler içinde bütünleştirilmiş… kendini farklı hisseden her çocuk aile ve toplumun eğilimlerine karşı mücadele eden Piper’dan güç alacaktır.”
-The Horn Book Review

Liste Fiyatı: 195,00
Çevirmen: Süeda Çavuşoğlu
Kapak: Yunus Bora Ülke
Yayın Tarihi: 01.03.2013
Orijinal Adı: The Girl Who Could Fly
ISBN: 9786054263349
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 304
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13.5 x 21 cm

Bu üründen 3.762 adet satın alınmıştır.

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/ucabilen-kiz/147826.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:66669/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner