banner
Filozof Taşı / Kaos, Eşzamanlılık ve Dünyanın Gizli Düzeni

Filozof Taşı / Kaos, Eşzamanlılık ve Dünyanın Gizli Düzeni

Bu eser kainatın yeni bir bilimi hakkındadır. Zihin ile maddenin, nesnellik ile öznelliğin tek bir bütün içinde birleştiği bir görüşü ortaya koymaktadır, öyle ki zihnimiz ve ruhumuz kadar vücudumuzdaki her hücre ve atom da bu bütün içinde aynı yaratıcı sürece katılmaktadır. Söz konusu görüş kainatın her seviyede sonsuz derecede karmaşık olduğunu ve onun incelikli yapısının hiçbir teori ya da bilimsel araştırma sistemiyle bütünüyle açıklanamayacağını iddia etmektedir. Bu kitabın amacı, maddi ya da "gerçek" dünya ile şeylerin özü ya da içselliği ile onların dışsallığı, dış görünümü arasındaki derin bağlantıyı keşfetmek suretiyle insanın deniyimlediği dünya arasındaki geleneksel ayrımları ve sınırları aşmaktır. Ayrıca bedenlerimiz, düşüncelerimizin ve duygularımızın bütünlüğünün doğasını ve birbirimiz, toplumumuz ve dünya arasındaki bağlantıyı da incelemektedir.
Son olarak bu kitap, doğanın tümünün canlı olduğu ve tüm varlıklar arasında derin bir bağ bulunduğu yönündeki anlayışı yeniden uyandırmaktadır.

Liste Fiyatı: 18,00
Çevirmen: Orhan Düz
Yayın Tarihi: 28.05.2001
Orijinal Adı: The Philosophers' Stone
ISBN:
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 224
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: 3. Hm. Kağıt
Boyut: 13.5 x 21 cm

Bu üründen 183 adet satın alınmıştır.

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/filozof-tasi-kaos-eszamanlilik-ve-dunyanin-gizli-duzeni/33661.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:180542/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner