banner
Ağlayan Bosna & Ölüme Giderken

Ağlayan Bosna Ölüme Giderken

AĞLAYAN BOSNA yakın tarihimizde, hepimizin gözleri önünde gerçekleşen bir insanlık suçunu; çoğu artık yaşamayan, o dönemi yaşama kadersizliğini paylaşan insanların günlük yaşantısına sızarak bizlere hatırlatıyor. Berkant Karakaya, roman olarak hazırladığı bu kitabında; Bosna'da yaşanan insanlık dramının gerçek öyküsünü anlatıyor.

Srebrenica'da o sıcak yaz günü, tek suçları Boşnak olmak olan pek çok silahsız insan vahşice katledildi. Yorgun yüzlerindeki donup kalmış, tüm yaşadıklarına karşı oluşan şaşkınlık ve isyan ifadesi, sanki o vahşeti yaşayan tüm kurbanların ortak kartviziti gibiydi. Çoğunun kemikleri, ileride açılacak bir soruşturmayı perdelemek amacıyla başka başka mezarlarda bulundu. Bizler, onların hikayelerini, diğer pek çok katliam kurbanları gibi diğer televizyon kanallarında güzel bir dizi veya film olmadığı zaman izlediğimiz, biraz ilgi çekici belgesellerin konulan arasından çekip sıyırarak, bir gönül sızısı altında izlemediğimiz, sabaha kadar uykusuz kalmadığımız sürece, bu tehlike bizleri de bekliyor.

Liste Fiyatı: 12,96
Yayın Tarihi: 19.12.2011
ISBN: 9789752821446
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 370
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13.5 x 19.5 cm

Bu üründen 306 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/aglayan-bosna-olume-giderken/265804.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:21920/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner