banner
Asla Yenilmeyeceksin & Türkiye Cumhuriyeti Devletinin Derin Doğum Hikayesi

Asla Yenilmeyeceksin Türkiye Cumhuriyeti Devletinin Derin Doğum Hikayesi

Bu kitap, Osmanlı’nın 93 Savaşı, Balkan Savaşı, 1. Dünya Savaşı ve Milli Mücadele’yi içine alan son kırk beş yılını anlatır. Ölmemiş, yaralanmamış, ihanete uğramamış, aç susuz kalmamış; göç yollarında, ufka doğru “Asla Yenilmeyeceksin!” diye seslenmemiş tek bir günü bile olmayan kırk beş yılın tek bir günü bile unutulamaz.

Yok edilmenin eşiğinden döndüğü halde başına gelenleri unutan bir millet, milli kimliğini hedef alan yalan ve iftiralarla baş edemez; şaşırır, sersemler ve düşer. Gün geçtikçe daha iyi anlaşılıyor ki o kırk beş yılın unutulması, Türkiye’nin önündeki en büyük tuzaktır.

Asla Yenilmeyeceksin, “Derinliği gökyüzünü ürküten zorluklara rağmen varlığımızı nasıl koruduk?” sorusuna, o tuzağı bozacak özlü bir cevaptır.

Aynı zamanda eşsiz bir kahramanlık ve tahammül destanı olan o kırk beş yılın içinde dolaşıp döndükten sonra Türkiye’ye sımsıkı sarılacak, onu nemli gözlerle defalarca öpüp koklayacak ve artık onu kuşatmaya kalkacak dikenli telleri ellerinizle parçalayacaksınız.

Ürün Alternatifleri:


Liste Fiyatı: 17,13
Yayın Tarihi: 28.01.2014
ISBN: 9786056430534
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 368
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13.5 x 21 cm

Bu üründen 114 adet satın alınmıştır.

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/asla-yenilmeyeceksin-turkiye-cumhuriyeti-devletinin-derin-dogum-hikayesi/330313.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:168960/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner