banner
Medeniyetlerin Sonu İntihar Ekonomisi

Medeniyetlerin Sonu İntihar Ekonomisi

Paradan para kazanmayı meslek haline getirmiş küresel finans çeteleri ve kendilerine sömürülecek yeni pazarlar arayan çok uluslu şirketler milli ekonomilerin zaafa uğratılabilmesi ve az gelişmiş tüketim toplumları yaratabilmek için var güçleriyle çalışırlarken, bize düşen bu kuşatmayı yarmak ve tüketim toplumundan, üretim toplumuna giden yolu emin adımlarla yürümekten başkası değildir.

Sıcak para ve borçla büyüyen, hesap oyunlarıyla süslenen ekonomik yapının bizi götüreceği yer çağdaş medeniyetler seviyesi değil; ezilen, sömürülen ve horlanan milletlerden oluşan ve tarihin hurdalığına atılmak için sırasını bekleyen milletlerin yanı olacaktır.

İntihar Ekonomisi bu amansız savaşın şifrelerini çözerken, çözüm yollarınıda gayet akıcı, basit ve anlaşılabilir bir dille okuyucuya aktarmak için yazıldı.

Liste Fiyatı: 9,26
Yayın Tarihi: 02.04.2014
ISBN: 9786056430558
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 150
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 12 x 19.5 cm

Bu üründen 38 adet satın alınmıştır.

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/medeniyetlerin-sonu-intihar-ekonomisi/336312.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:164743/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner