banner
Deniz ve Kaşiflik & Şiirler - Hatıralar

Deniz ve Kaşiflik Şiirler - Hatıralar

Neredeyse bütün cihanı gezmiş bir seyyahın gönül notaları; Biskay Körfezi’nden Atlas Okyanusu’na, Cakarta Limanı’ndan Londra’ya, Kuala Lumpur’dan Paris’e, Singapur’dan Vaşington’a, Toroslar’dan Moğolistan’a, Aşkabat’tan Bukit Larut’a, Viyana’dan Chemnitz’e ve Küba’dan Afganistan’a kadar yıllardan beri çalınıp duruyordu. Hatıraları, serzenişleri, özlemleri, umutları, sevinçleri, ayrılıkları, hâsılı; cemaz-ûl evveli, şiirleri ve hatıraları aracılığıyla zamanın dehliz duvarlarına birer inci olarak çivilendi.
Teoman Duralı Beğefendi yazdıklarıyla, bizleri endamlı ve derin bir seyahate çıkarıyor. Bu seçkin seyahate ‘turist kalmak’ olmazdı. Her cümle ve mısrasından bir şeyler öğrenilecek ve hayâlî cihanda yeni yolculuklara yelken açmanızı sağlayacak bu mühim şiirlerden ve hatıralardan, sizleri ve tarihi mahrum etmek olmazdı.

Bu kitap bir deniz, keşfe çıkacak da sizlersiniz...

Liste Fiyatı: 13,89
Derleyici: Mehmet Sabri Genç
Yayın Tarihi: 01.06.2011
ISBN: 9786054498048
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 286
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13.5 x 21 cm

Bu üründen 128 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/deniz-ve-kasiflik-siirler-hatiralar/256543.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:201634/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner