banner
Dergah Edebiyat Sanat Kültür Dergisi Sayı:310 Aralık 2015

Dergah Edebiyat Sanat Kültür Dergisi Sayı:310 Aralık 2015

Kasım ayında yapılan seçimler tek partili bir hükümeti mümkün hâle getirdi. Meclisimiz yenilendi ama önünde halledilmeyi bekleyen eski meseleler var. Umarız çözümleri bu meclise nasip olur.
Ahmet İlhan Sancak, Bülent Parlak, Mehmet Şahinkoç, Selma Yıldırım Kıldan ve Murat Çeşme bu sayının şairleri.
Atakan Yavuz ve İrfan Dağ ‘derkenar’ sütunlarında yazdı.
Mukadder Gemici, Sedat Palut ve Nehar İnan hikâyeleriyle dergiye katkıda bulundular.
Ahmet Balcı, ‘Perle Taşı ve Vefa Lisesi’nin En Tembel Öğrencisi’ başlıklı denemesinde, romancı Metin Savaş ile sohbetini kayda geçmiş.
‘Orta Sayfa’mızın konuğu Celil Civan’la, 1990’larda ortaya çıkmaya başlayan ‘Yeni Türk Sineması’nı ve sinemamızın son yirmi yıl içerisinde geçirdiği değişimi konuştuk.
Prof. Dr. Turan Karataş, üniversite öğrencisi olarak gittiği ve zamanla gönlünün bir parçası hâline gelen Erzurum’u, Erzurum’da geçirdiği yılları kaleme aldı.
Özge Sena Bigeç genç bir isim. ‘Koşmak ve Varmak’ başlıklı kısa denemesinde, Guide van der Werve’nin Chopin hakkındaki ‘Numara 14’ filminin, üzerinde yarattığı etkiyi anlatıyor.
Hasan Yüksel, hocası, Prof. Dr. İsmail Aka’yı yazdı. Hem bir hatıra, hem bir hatırlatma hem de tarihçi olan Aka’nın hususiyetlerinden bahseden bir metin.
Abdullah Uçman, ölümünün yüzüncü yılı dolayısıyla Tevfik Fikret hakkında soruşturma yapan Mustafa Bingöl’ün sorularını cevapladı.
Metin Erol, Aliya İzzetbegoviç’in hayatını, düşüncelerini ve mücadelesini birlikte değerlendiren bir makaleyle dergimize katkıda bulundu.
Daha güzel sayılarda buluşmak üzere.

Liste Fiyatı: 2,97
Yayın Tarihi: 01.12.2015
Dil: TÜRKÇE
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 24 x 34 cm

Bu üründen 53 adet satın alınmıştır.

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/dergi/dergah-edebiyat-sanat-kultur-dergisi-sayi310-aralik-2015/381608.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:1127151/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner