banner
Derin Sol 1-2  Çatışmalar Cinayetler İnfazlar (İki Cilt Birlikte)

Derin Sol 1-2 Çatışmalar Cinayetler İnfazlar (İki Cilt Birlikte)

1968'den günümüze ülkemizde sol grupların kendi aralarındaki fraksiyon çatışmalarından ve yaptıkları örgüt içi infazlarda, aralarında örgüt liderleri MK üyeleri, kurucular, militanlar ve sempatizanları dahil olmak üzere binlerce kişi öldürülmüştür. Derin solda ne iç çatışmalar, ne de infazlar biter. Çünkü derin solun temelinde kan ve şiddet var.
İki ciltlik Derin Sol'da, geçmişten günümüze iç savaş tahrikçiliği yapan Marksist sol hareketlerin kanlı tarihi tüm çıplaklığıyla anlatılmaktadır. Bu tarihi ve belgesel çalışma; derin solun kendi yayınlarından ve belgelerinden, konuyla ilgili yüzlerce dergi, kitap ve belgelerden yola çıkarak hazırlanmıştır. Sahasında tek olan bu çalışma ülkemizde ilk defa derin solun karanlık yüzünü ortaya koymaktadır. Anlatılan derin solun kanlı tarihidir.
Derin Sol okunmadan derin sol anlaşılmaz.
Bu geniş kapsamlı çalışma, Türk fikir ve siyaseti açısından da önem taşımaktadır. Bu kitap, Marksist sol örgütlerin ve sol baronların karanlık içyüzünü gözler önüne sermektedir.

Liste Fiyatı: 9,26
Yayın Tarihi: 28.10.2004
ISBN: 9789758356751
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 1766
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13.3 x 21 cm

Bu üründen 33 adet satın alınmıştır.

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/derin-sol-12-catismalar-cinayetler-infazlar-iki-cilt-birlikte/63112.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:41898/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner