banner
Dijitoloji & Yeni Nesil Pazarlama ve Satış

Dijitoloji Yeni Nesil Pazarlama ve Satış

Dijitoloji, pazarlama ve satışın online çağın etkileriyle yaşadığı evrimi konu alıyor. Yazarlar Emre Açıkel ve Mehmet Çelikol, Dijitoloji ile pazarlama ve satışın en temel bileşenlerinin nasıl da geri dönülmez bir biçimde değiştiğini markalar ekseninde ele alırken, yeni nesil tüketici davranışlarını tüm çıplaklığıyla gözler önüne seriyorlar.

Sosyal medyadan e-mail pazarlamasına, elektronik ticaretten mobil ticarete en güncel konularda stratejik tavsiyeler dolu olan bu kitabın benzerlerinden farkı, sektörden uzman isimlerle yapılmış söyleşilerle zenginleştirilmiş olması. Yenal Gökyıldırım, Yüce Zerey, Alemşah Öztürk, Sina Afra, Ufuk Tarhan, Halil Erdoğmuş, Esra Sertoğlu, Elif Bakiler, Alper Akcan, Kurt Onur, Emrah Kaya, Emre Tok, Erdem Yurdanur ve Mine Türkün gibi profesyonellerin deneyimleriyle birlikte, yeni nesil satış ve pazarlamanın dijital evrimine tanık olacaksınız. Ayrıca her bölümdeki QR kodları kullanarak kitabın sınırlarını da aşabileceksiniz!

Liste Fiyatı: 25,00
Yayın Tarihi: 23.05.2014
ISBN: 9786054584154
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 215
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13.5 x 19.5 cm

Bu üründen 112 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/dijitoloji-yeni-nesil-pazarlama-ve-satis/279457.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:252167/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner