banner
Medici’lerden Günümüze Bankacılık

Medici’lerden Günümüze Bankacılık

Küresel bankacılık sektörü, modern bankacılığın 14. yüzyılda ortaya çıkması ve sonraki yüzyıllarda Avrupa’nın diğer bölgelerine yayılmasıyla zengin bir tarihe sahiptir.
Modern bankacılığın kurulmasındaki en önemli dönüm noktalarından biri de Medici ailesi tarafından 1397 yılında İtalya’da kurulan Medici Bank’tır. Medici ailesi kısa sürede Avrupa’nın en zengin bankacılarından biri haline geldi ve bugün hala modern bankacılığı etkileyen birçok yenilikçi uygulamayı hayata geçirdi. Bu kitap, Medici ailesinin yeniliklerini ve bunların modern bankacılık sistemi üzerindeki etkilerini ve ayrıca yapay zeka ve blockchain teknolojilerinin bankacılık sektörü üzerindeki etkilerini araştırıyor. Dr. İbrahim Haşim İnal, bu kitapta ayrıca bankacılık sektöründe teknoloji ve yeniliğin önemini tartışıyor ve bu alandaki gelecekteki fırsatları ve zorlukları tahmin ediyor.

Liste Fiyatı: 130,00
Yayın Tarihi: 31.03.2023
ISBN: 9786256942103
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 172
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 14 x 21 cm

Bu üründen 48 adet satın alınmıştır.

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
Platin Üye olarak kargo ücreti ödemeden ekstra indirimli alışveriş yapabilirsiniz.
Üstelik yalnızca kazandığınız puanlarınızla ekstra ayrıcalıklara sahip olabilirsiniz.
Platin Üyeliği Hemen Başlat
Platine Özel Fiyat: 93,60
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/medicilerden-gunumuze-bankacilik/645313.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:11692796/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner