banner
Sağlıklı Şehir Yönetimi 1

Sağlıklı Şehir Yönetimi 1

21. yüzyılın başarılı şehirlerinin ayırt edici özelliği, insani gelişmenin ve sağlığın; ekolojik, ekonomik ve sosyal temelleri arasındaki karmaşık bağlantıları dikkate alan bir kentsel gelişme anlayışı olacaktır. Bu kentsel gelişme anlayışının rehberi; sağlığı ve esenliği destekleyen birçok niteliğe sahip sağlıklı şehir vizyonu olacaktır.
Sağlıklı Şehir Yönetimi-I kitabı; sağlık bilimleri, sosyal bilimler, eğitim bilimleri ve fen bilimleri alanlarından 14 farklı araştırmacının katkıları ile hazırlanmıştır. Kitapta, sağlıklı şehirleri oluşturan konular başarılı bir sağlıklı şehir oluşturulması ve yönetilmesi amacıyla, interdisipliner bakış açısı ve bütüncül bir yaklaşımla tek tek ele alınmıştır. Konular önce kendi özelinde değerlendirilmiş ardından bir bütünü oluşturmadaki katkıları ifade edilmiştir. Kitap, hem olumlu hem olumsuz sonuçlara neden olan sosyal ve ekonomik faktörlere işaret eden temel mesajları vermekte; sağlıklı şehrin daha yüksek standartlarının temelini oluşturmaktadır.
Kitabın kentsel gelişimin merkezine insanı ve sağlığı alan; sağlıklı şehir oluşturma ve yönetme sürecinde uygulayıcılara, öğrencilere, akademisyenlere faydalı olacağı ve evrensel bilime katkı sağlayacağı düşünülmektedir.

“Sağlıklı Şehir Sağlıklı İnsan”
Editör: Dr. Ersin KOCAMAN
 

Liste Fiyatı: 197,50
Yayın Tarihi: 24.08.2023
ISBN: 9786256942394
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 166
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 15.5 x 23.5 cm

Bu üründen 19 adet satın alınmıştır.

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
Platin Üye olarak kargo ücreti ödemeden ekstra indirimli alışveriş yapabilirsiniz.
Üstelik yalnızca kazandığınız puanlarınızla ekstra ayrıcalıklara sahip olabilirsiniz.
Platin Üyeliği Hemen Başlat
Platine Özel Fiyat: 142,20
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/saglikli-sehir-yonetimi-1/657303.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:11759068/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner