banner
Duruş & Gençlerle Yüz Yüze

Duruş Gençlerle Yüz Yüze

Duruş: Gençlerle Yüz Yüze “Kendini bil” düsturunu “Emredildiğin gibi dosdoğru ol!” emriyle birlikte yorumlayan ve tahlillerini muhayyel bir gençle paylaşan modern bir hayat kılavuzu. Bir insanın hayata bakışını ve dünya görüşünü şekillendiren temel meseleleri Bilinç, Donanım, Ahlak ve Sosyal Hayat düzlemleri üzerinden ayrıntılı olarak tahlil ederken yazarın kendi ifadesiyle “akleden bir kalbi” inşa etmeye çalışıyor. Akıcı bir sohbet üslubuyla hayat karşısında Duruşumuzun insana dair ümide nasıl açılacağını gösteriyor. Geniş bir tarihî ve felsefi alanı kat ederek, günün meseleleri karşısında alınacak doğru bir duruşun imkanlarını sorguluyor. Böylece insan tasavvurundan başlayarak en çok karşılaşılan sorunlara değiniyor ve genel bir zihniyet devriminin taslağını kurmaya çalışıyor. Gençliğin yaşla değil yürek ve gönülle ilgili olduğuna işaret eden kitap, okuyucuya kapsamlı konuları zengin bir içerikle aktarıyor. Akıldan kalbe kalpten dile gelen sözlerle genç muhataplarını kadime ve güncele doğru bir serüvene davet ediyor.
Bugün her şeyden daha çok ve her şeyden daha önce, bir zihniyet devrimine ihtiyacımız var. Bu zihniyet devrimi, insani kimliğe bakışın yeniden tanımlanması ile gerçekleştirilebilir. Bu kitap üzerinden seninle sohbet etme arzumun temel saiki de bu. Böylesi bir zihniyet devriminin gençlerle başlayabileceğine ve gençler tarafından gerçekleştirilebileceğine inanıyorum.
Ahmet Davutoğlu

Liste Fiyatı: 320,00
Yayın Tarihi: 16.11.2017
ISBN: 9786059125673
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 644
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 14 x 23 cm

Bu üründen 1.726 adet satın alınmıştır.

Kitapyurdu Fiyatı:
256,00

Genellikle 3-5 gün içinde kargoya verilir.?

Sepete Ekle

Kazanacağınız Puan: 108

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
Platin Üye olarak kargo ücreti ödemeden ekstra indirimli alışveriş yapabilirsiniz.
Üstelik yalnızca kazandığınız puanlarınızla ekstra ayrıcalıklara sahip olabilirsiniz.
Platin Üyeliği Hemen Başlat
Platine Özel Fiyat: 230,40
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/durus-genclerle-yuz-yuze/441578.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:4892249/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner