Eğitici Köpekçiğin Sayı Sayma Kitabı (CJV71)

Eğitici Köpekçiğin Sayı Sayma Kitabı (CJV71)

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
banner
Sevimli Eğlen ve Öğren karakterlerinin hikayelerinden oluşan bu kitap bebeğe 1’den 10’a kadar saymayı ve temel nesneleri öğretir. Güneş butonuna basıldığında sarı ışık yanar ve neşeli sesler duyulur. Bebek yaptığı hareketler sonucunda bir şeyler olduğunu görür ve bu şekilde sebep-sonuç ilişkisini öğrenir. Ayrıca sayfaları çevirmek veya güneş butonuna basmak gibi hareketler bebeğin ince motor becerilerini geliştirir. Bu ürün 2 adet AA pil ile çalışmaktadır. 
6 ay ve üzeri bebekler için tasarlanmıştır.
Duyusal Gelişim: Sesler, ışıklar ve aktiviteler ile görme, işitme ve dokunma duyularının uyarılmasıyla gelişimine verilen ortak ad.
Etkileri: Duyusal gelişim, El-göz koordinasyonu, Bebek gelişimi, Keşfetme yeteneği, İnce Motor Gelişimi
İnce Motor Gelişimi:  Aynı zamanda ‘küçük kas motor gelişimi’ olarak da adlandırılabilmektedir. Eli ve ayağı kullanma becerileri ile nesne becerilerini kapsar. Tutma, kavrama, yazma, yırtma, çizme, yapıştırma, kesme gibi beceriler örnek olarak gösterilebilir.
 

Liste Fiyatı: 67,99
Yayın Tarihi: 18.05.2018
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/oyuncak/egitici-kopekcigin-sayi-sayma-kitabi-cjv71/462930.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:5972673/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
banner
loading
banner
banner