Eşleştir Bakalım

Eşleştir Bakalım

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
banner
Eşleştir Bakalım Hafıza Oyunu bilgiyi akılda tutma ve gerektiğinde kullanma temeline dayalı bir oyun olduğundan görsel hafıza ve algı yeteneğinin gelişiminde son derece faydalı bir oyundur.
 
Açıklama:
Oyun, kutu içerisinde verilen ahşap zeminde yer alan 30 adet kare olarak oyulmuş 2 mm derinliğindeki boşluklara resimli ahşapların, resimler altta kalacak şekilde yerleştirilmesiyle başlar. 1 veya 2 oyuncu ile de oynanan bu oyun, aynı resim olan ahşapların bulunması şeklinde kurgulanmıştır. 2 oyuncu ile oynanırken oyuna başlayacak kişi kura ile belirlenir. Sıralama belirlendikten sonra ilk oyuncu arka arkaya iki resim açar. Aynı resimleri buldukça oyuna devam eder. Eşleştirdiği resimleri oyun alanından alır. Resim eşleştiremediğinde oyun sırası rakip oyuncuya geçer. Oyun sonunda en çok resim eşleştiren oyunu kazanır. Bu oyun süre ve en az hamle ile en çok resim eşleştirme ölçüsüne göre de yarışma olarak oynanmaktadır.

Liste Fiyatı: 60,00
Yayın Tarihi: 02.01.2019
Barkod: 9786058097018
Boyut: 28.5 x 32.5 cm
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/urun/eslestir-bakalim/488475.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:7754073/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
banner
loading
banner
banner