banner
Fantastik - Paranormal - Distopya Kitapları Seti (3 Kitap)

Fantastik - Paranormal - Distopya Kitapları Seti (3 Kitap)

GİR KANIMA
 
KAPINIZI KİMSEYE AÇMAYIN BU MASUM KÜÇÜK KIZA ASLA!

Oskar yalnızlığı seven ve diğer çocukların sürekli sataştığı biraz tuhaf bir çocuktur. Eli, yan daireye taşınınca Oskar onun da biraz tuhaf olduğunu fark eder. Ne denli haklı olduğundan haberi bile yoktur.

“Rüyalarınıza girecek. En iyisi gün ışığında okuyun.”
-INDEPENDENT

“Tıpkı iyi bir Stephen King romanı gibi.”
-INDEPENDENT ON SUNDAY

“Eğer bu yıl vahşet, kan, kara mizah ve sinematik olasılıklarla dolu yalnızca bir tane vampir romanı okumayı düşünüyorsanız, bu Gir Kanıma olsun.”
-AGE

“Son on yılın en tüyler ürpertici ve yaratıcı korku romanlarından biri… Tehlikeli derecede hayalperest bir adamın kaleminden.”
-HERALD SUN

“Gerilim yüklü ve bir o kadar da okumaya değer. Öngörülemeyecek bir hassasiyetten kan ve şiddet doğuyor.”
-DAILY EXPRESS

“Böylesi gerilim dolu bir hikâye için şaşırtıcı derecede incelikli ve etkileyici.”
-DAILY MAIL

“Gerçekten olağanüstü bir kitap.”
-SFX
 
 
KARANLIK PARTİ
 
ÖZGÜRLÜĞÜNE KAVUŞMAK İÇİN HER ŞEYİ GÖZE ALIR MISIN?

On altı yaşındaki Neva dünyanın geri kalanından tecrit edilmiş; korkuyla, yalanlarla ve yabancı düşmanlığıyla yönetilen Vatan isimli bölgede yaşamaktadır. Bir kalkan tarafından dış dünyadan korunan bu yerde sınırın ötesine geçmek yasaktır. Hükümet, korkunç bir savaşın ardından yerle bir olduktan sonra dünyada Vatan dışında hiçbir şey kalmadığını iddia etmektedir. Neva, kendilerine yalan söylendiğine inandığı için en yakın arkadaşı Sanna’yla birlikte gizli bir isyan başlatmak üzere Karanlık Parti’yi kurar.

Genç kız, yastığının altında gizlediği deftere hiçbir açıklama olmadan ortadan kaybolan kişilerin isimlerini not etmeye başlar. Fakat korkunç gerçekleri gün ışığına çıkarmaya başladıkça bildiği her şeyden, hatta en sevdiği insanlardan bile şüphelenmesi gerektiğini anlayacaktır.

“Beklenmedik olaylarla heyecandan yerinizde duramayacak,
kitabı elinizden düşüremeyeceksiniz.”
Booklist

“Güçlü ve gerçekçi tasvirlerle Grant, inandırıcı ve korkutucu bir dünya yaratmış.
Takip edilmesi gereken, yeni bir yazar.”
Library Media Connection
 
ROSİE BLACK GÜNLÜKLERİ – YARATILIŞ
 
BEŞ YÜZ YIL SONRA, GELECEĞİN DÜNYASI...

Erime adındaki çevresel felaket sonucunda Newperth şehri üç sınıfa bölünmüştür: Merkez’de yaşayan varlıklılar, Kıyı’da yaşayan yoksullar ve şehrin sınırlarında yaşayan Vahşiler.

Rosie Black, Kıyı’da yaşamaktadır ve bulduğu sıradışı bir kutunun ölümcül sonuçlar doğuracağından habersizdir. Gizemli bir örgüt bu kutunun peşindedir ve ona ulaşmak için insanları öldürmekten çekinmemektedir.

Hayatını iki yabancıya emanet etmek zorunda kalan Rosie kaçmaya başlar. Ama kime güvenecektir? Fazlasıyla çekici olan Vahşi Pip’e mi, yoksa genç adamın “patron” dediği esrarengiz adama mı?
Rosie, Dünya’dan Mars’a uzanan yolculuğunda çok geç olmadan kutunun sırrını çözmelidir…

“Daha fazlasını isteyeceksiniz.” Daily Telegraph

“Mars kanyonlarından Dünya’nın gelecekteki şehirlerine; Rosie Black Günlükleri son yıllardaki en iyi, en özgün bilimkurgu eseri.” Illawarra Mercury

“Hiçbir şey bu kitabı elinizden bıraktıramaz. Ne açlık ne de kapanmak isteyen gözkapaklarınız. Aranıza hiçbir şey giremez.”
Orbit

Liste Fiyatı: 957,00
Yayın Tarihi: 31.01.2020
ISBN: 9786548063516
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 1328
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13.5 x 21 cm

Bu üründen 325 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/fantastik-paranormal-distopya-kitaplari-seti-3-kitap/530484.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:10859899/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>