banner
Farklılaş Ya da Öl & Ölümcül Rekabet Çağında Hayatta Kalmanın Sırları

Farklılaş Ya da Öl Ölümcül Rekabet Çağında Hayatta Kalmanın Sırları

Şirketinizi ve markanızı farklılaştıramazsanız ölümüne rekabet yaşanan sektörünüzde hayatta kalamazsınız. Peki hayatta kalmak ve pazar payı kapmak için neler yapmalısınız?

Farklılaş Ya Da Öl ilk olarak 2001’de yayımlandı ve ilk baskısından itibaren pazarlamacıların kutsal kitabı haline geldi. MediaCat Kitapları’nın yayımladığı bu edisyon ise tamamen güncelleştirilmiş yeni bölümlerle eskisinden daha zengin bir içerik sunuyor.
İki deneyimli yazar, iş dünyasındaki büyük değişimi, ürün kategorilerindeki zenginleşmeyi, tüketiciler için seçim alternatiflerinin artmasını yorumluyor ve markanızın nasıl bir yol izlemesi gerektiğini size sektörlerden çok somut örneklerle gösteriyorlar. 21. yüzyılın seçenek patlaması ve artan rekabet karşısında hangi unsurları farklılaşmak için kullanmalısınız? Bu soru, Trout ve Rivkin’in farklılaşma manifestosunun temelini oluşturuyor.

Liste Fiyatı: 190,00
Çevirmen: Banu Adıyaman
Yayın Tarihi: 24.01.2018
ISBN: 9786055755928
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 296
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 14.5 x 21.5 cm

Bu üründen 321 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/farklilas-ya-da-ol-olumcul-rekabet-caginda-hayatta-kalmanin-sirlari/261987.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:199189/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner