banner
Felsefe Tarihi 3 & XX.Yüzyıl Filozofları

Felsefe Tarihi 3 XX.Yüzyıl Filozofları

Bu felsefe tarihi çalışması, bazı bakımlardan benzer çalışmalardan farklılıklar içermektedir. İlkin felsefenin tarihi bakımından vazgeçilmez bir öneme sahip olmasının yanında, felsefe tarihinin salt bir tarih çalışması gibi okunmaması gerektiğini göstermektedir. Sonra da felsefenin kavram ve problemlerini XX.yüzyıl filozoflarının kullandıkları içerik, anlam ve konumlarıyla ortaya koymak bu çalışmanın ana amacıdır.
Bu üçüncü cilt, ülkemizin farklı üniversitelerinin felsefe bölümlerinde çalışan ve alanlarında uzman olan genç bir akademisyen topluluk tarafından yazılmıştır. On beş bölümden oluşan çalışma, yirminci yüzyıl ve yirmi birinci yüzyılın felsefe sorunlarını filozofların eşliğinde ele alarak okuyucuyla buluşturmayı amaçlamaktadır. Mantıkçı Pozitivizm, Viyana Çevresi, Yeni-Kantçılık, Fenomenoloji, Pragmatizm, Yaşam Felsefesi, Varoluşçuluk, Varlık Felsefesi, Hermeneutik, Eleştirel Teori, Yapısalcılık, Post-modernlik ve Post-yapısalcılık, Siyaset Felsefesi, Dil Felsefesi, Dialojizm ve Metinlerarasılık, Feminizm başlıkları altında XX. Yüzyıl filozoflarının görüşleri sunulmaktadır.
 

Liste Fiyatı: 250,00
Yayın Tarihi: 19.08.2016
ISBN: 9786059922425
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 760
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13.5 x 21 cm

Bu üründen 172 adet satın alınmıştır.

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/felsefe-tarihi-3-xxyuzyil-filozoflari-/401555.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:1438715/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner