banner
Franval & Trajik Bir Öykü

Franval Trajik Bir Öykü

Franval, ezberi ve öğretilmiş olanı yerle bir eder, toplumsal değerlere ve tabulara karşı bir başkaldırı hikâyesidir metnin tamamı. Soylu bir babanın kızını kendi tahayyül ettiği yaşam biçimine göre yetiştirmesi ve bunun doğurduğu trajik bir hikâyedir. Erdemi tarif etmek için erdemsizliği bilmenin gerektiği bir yaşamdır. Marques de Sade‘ın sapkınlıkla ithaf edilmesine neden olan ancak salt kendi arzuları için her yolu mubah sayabileceklerin eleştirisidir Franval. Sözün ustası, kelimelerin büyücüsü Marques de Sade eserlerini şöyle özetler:
 
“Biz yalnızca gerçekleri ortaya koyacağız. Sözünü etmek zorunda kaldığımız tiksindirici suçun korkunç ayrıntıları için affedin bizi; çırılçıplak ortaya koyma cesaretine sahip değilseniz, bu tür sapkınlıklardan tiksinilmesini sağlamanız mümkün olabilir mi?”

Liste Fiyatı: 23,50
Yayın Tarihi: 13.10.2017
ISBN: 9786054959808
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 112
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13.5 x 19.5 cm

Bu üründen 37 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/franval-trajik-bir-oyku/438040.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:4693392/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner