banner
Görünmeyen & Proje Amanda 1

Görünmeyen Proje Amanda 1

Melek mi, şeytan mı? Zeki mi, yoksa sadece tuhaf mı? Amanda Valentino insanların sıkıcı hayatlarına renk getirmişti. Sonra birden ortadan kayboldu.
Amanda Valentino yeni okuluna geldigi gün kendine üç rehber seçti: Callie, Hal ve Nia. Bu üç rehber hesapta ona okula alışmasında yardımcı olacak, okuldaki türlü ayak oyunlarına karşı onu koruyacaktı. Ancak bir sorun vardı: bu üç rehberin birbirinden haberi yoktu.
Bir gün Amanda nedensiz bir şekilde sırra kadem bastı. Şimdi bu üç rehberin, Amanda’nın neden kaybolduğunu çözmesi gerekiyor. Onun geride bıraktıgı şifrelerle dolu mesajlarda bir çıkıs yolu bulmaya çalışırlarken en önemli şeyi atladıklarını fark ediyorlar: Amanda’nın kim olduğu hakkında aslında en ufak bir bilgileri yok.
İpuçlarını çözdükçe bulmaca daha da karmaşık hale geliyor, Amanda’nın gizemi daha da büyüyor. Onun nerede –ve kim– olduğu sorusunu cevaplamak şimdi çok daha zor.

Liste Fiyatı: 13,43
Yayın Tarihi: 07.07.2011
ISBN: 9786050902419
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 244
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 14.5 x 21.5 cm
Diğer Özellik: 12+ Yaş

Bu üründen 32 adet satın alınmıştır.

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/gorunmeyen-proje-amanda-1/257736.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:16454/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner