banner
Güneşin Anahtarı 4. Kitap / Yamyam Yıldız

Güneşin Anahtarı 4. Kitap / Yamyam Yıldız

Dünyadaki yaşam kötü biçimde değişmiş, doğanın akışı tersine dönmüştü.Gün ortasında karanlık yaşanıyor, gece uykusunun en tatlı zamanında da yeryüzünü aydınlık boğuyordu.Bilim insanlarının çözüm bulamadığı bu durumun nedeni, kötü robot ırkı olan Karabereliler'di.

Kitabımızın kahramanı Barış,bu duruma çözüm bulmak isteyen ''ilginç'' uzaylılar tarafından ziyaret edilmiş, onların

gezegenine götürülmüştü. Birlikte Karabereliler'in korkunç planının bozulmasını sağlamışlardı. Sonrasında uzaylılar tarafından evine geri götürülen Barış, fazla geçmeden yeni bir yolcululuğa daha çıkmak zorunda kalmış, bu kez yanına çok yakın iki arkadaşını da almıştı. Yeni hedefleri Titan’daki Plutonyum’u elde edebilmekti. Tüm bunlar, Güneşin Anahtarı dizisinin ilk üç kitabında gerçekleşmişti.

Barış ve arkadaşları, dizinin dördüncü ve son kitabı olan Yamyam Yıldız’da, soluk kesici serüvenlerine devam ediyor. Bu kez karşılarında iyi mi kötü mü olduğu belli olmayan gizemli uzaylılar da var.

Liste Fiyatı: 23,00
Yayın Tarihi: 15.11.2013
ISBN: 9786053561293
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 136
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13.5 x 19.5 cm
Diğer Özellik: 10+ Yaş

Bu üründen 44 adet satın alınmıştır.

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/gunesin-anahtari-4-kitap-yamyam-yildiz/323654.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:69539/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner