banner
Haberlerin Efendisi & Rupert Murdoch'ın Gizli Dünyası

Haberlerin Efendisi Rupert Murdoch'ın Gizli Dünyası

Rupert Murdoch, yalnızca yaşayan en büyük iş bitiricilerden biri değil, aynı zamanda olağanüstü politik ve kültürel güce sahip bulunan firmalarla çalışan bir iş adamıdır. İster Thatcher’ın yükselişinde pay sahibi olan SUN olsun, ister futbol anlayışının değişimi demek olan BSkyB olsun, isterse Terör Savaşı yayınlarından tanıdığımız Fox News olsun fark etmez, bizler bütün bunları yetmişlerin sonlarından beri Murdoch Çağı içinde yaşayıp durmaktayız.

İyi de, Murdoch kimdir? Onu yönetip yönlendiren nedir? Michael Wolff, işte bu soruların kesin cevaplarını bize ‘Haberlerin Efendisi” adlı bu eserde vermektedir.

Murdoch’un şahsına, ailesine ve ona yakın olan kişilere daha önce örneğine rastlanmamış ölçüde yaklaşabilmiş biri olarak Wolff, büyük patronun kendi dev medya krallığını bu boyutlara taşımasının güncesini aktarmaktadır. Wolff Murdoch’u sonuca giden her yolu mübah sayan Makyavel’ci bir tiran olarak tanımlıyor; zorba ama sevgi dolu bir baba; kendisinden 40 yaş küçük bir kadından aşk vurgunu yemiş bir koca ve dünyanın gördüğü gelmiş geçmiş en moral bozucu ama en parlak haber ustası.

Yüzlerce saat boyunca yapılmış söyleşilerden sonra, bizlere eşi benzeri bulunmayan bir açık sözlülük ve samimiyet portresi sunmaktadır. İşte karşınızda günümüzün adamı Murdoch!

Liste Fiyatı: 325,00
Çevirmen: Gülay Doğancalı
Yayın Tarihi: 27.11.2012
ISBN: 9786055545406
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 520
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13.5 x 21 cm

Bu üründen 91 adet satın alınmıştır.

Kitapyurdu Fiyatı:
223,44

Genellikle 3-5 gün içinde kargoya verilir.?

Sepete Ekle

Kazanacağınız Puan: 160

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
Platin Üye olarak kargo ücreti ödemeden ekstra indirimli alışveriş yapabilirsiniz.
Üstelik yalnızca kazandığınız puanlarınızla ekstra ayrıcalıklara sahip olabilirsiniz.
Platin Üyeliği Hemen Başlat
Platine Özel Fiyat: 205,56
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/haberlerin-efendisi-rupert-murdochin-gizli-dunyasi/286430.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:157718/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner