banner
Hacking / Bilişim Korsanlığı ve Korunma Yöntemleri

Hacking / Bilişim Korsanlığı ve Korunma Yöntemleri

Bilgi teknolojilerindeki baş döndürücü ilerleme, bazı sorunları da beraberinde getirmektedir. Bu sorunlardan en büyüğü hiç şüphesiz ki güvenliktir.Her geçen yıl siber suçların sayısı artmakta, her gün binlerce yeni siber suç işlenmektedir.

Siber saldırılara maruz kalan şirketler; hem paralarını, hem bilgilerini, hem de prestijlerini kaybetmektedirler.Bu saldırılara karşı alınacak en iyi önlem, etkili savunma stratejileri belirlemektir.Bunun yolu da siber korsanların saldırı metotlarını bilmekten geçer.

Hacking olayının bit metodoloji içinde anlatılıdığı bu eserde, hacker'ların kullandığı tüm yöntemler ve programlar savunma önlemleriyle birlikte sunulmuştur.

Kitap, hem bilgisayar güvenliği alanında yeni olanların, hem de konunun uzmanlarının yaralanabileceği şekilde hazırlanmıştır.

Liste Fiyatı: 20,83
Yayın Tarihi: 02.07.2004
ISBN: 9789756700907
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 449
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 15.5 x 21.5 cm

Bu üründen 499 adet satın alınmıştır.

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/hacking-bilisim-korsanligi-ve-korunma-yontemleri/60496.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:36656/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner