banner
Hayatı Iskalama Lüksün Yok & Ya Her Şeye Sahip Olacaksın Ya Hiçbir Şeye

Hayatı Iskalama Lüksün Yok Ya Her Şeye Sahip Olacaksın Ya Hiçbir Şeye

Bu adama dikkat!
Çünkü onun; babası işkence aletleri alıp satan öğrencileri; ekmek, pilav ve patatesi bir arada yemeyen arkadaşları, fısıldayan oyuncak bebeği, yürüyen merdivende mahsur kalmış bir tanıdığı, içinde beslediği siyah ve beyaz köpekleri var!
Bu adam; uluorta ağlamıyor ama yağmur altında ıslanan kedileri topluyor. Çince öğrenmek adına ölümü göze alıyor, gerzeklik eden insanlara çözümler sunuyor. Kısa yolun kısasını biliyor ama kullanmıyor.
Bu adam; ayıpladığı insanları aslında kıskandığını itiraf ediyor, iyi bir dinleyici olmak zarar verebilir diyor, İspanyol dostlar ediniyor; hala çırak olmak istiyor ve Şanghay Sheraton’da naylon terliklerle gezebiliyor.
Hayatın içinden; bu biribirinden sıcak kesitlerle, hem kendiniz için ders edinecek hem de hayatı ertelememenin aslında elinizde olduğunu ve çok da zor olmadığını göreceksiniz. Ve en önemlisi, hayatttan zevk almayı bir yerinden yakalayacaksınız.

Ürün Alternatifleri:


Liste Fiyatı: 6,39
Yayın Tarihi: 06.05.2008
ISBN: 9789752543546
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 216
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13.5 x 19.5 cm

Bu üründen 93 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/hayati-iskalama-luksun-yok-ya-her-seye-sahip-olacaksin-ya-hicbir-seye/112426.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:7284/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner